Laster innhold, vennligst vent..
Kylling- og nudelsuppe

I denne suppen kan du bruke nesten hvilke grønnsaker du vil.

Foto: Arne Bru Haug

Kylling- og nudelsuppe

Man skulle kanskje ikke tro at det var mulig å lage en suppe med hele kyllinglår på 20 minutter, men med denne metoden går det helt fint. Her freser du kyllingen ganske godt og lager kraft i samme panne.

Slik gjør du

Kok nudlene som anvist på pakken.

Gni kyllingen med salt og pepper. Kok eggene i seks minutter. Skyll, skrell og del i to. Stek kyllinglårene med skinnsiden ned i nøytral olje på høy varme i 4‒5 minutter til de er gylne. Snu lårene og hell vann, soyasaus og fiskesaus over kyllinglårene og kok opp. Tilsett sjampinjong i skiver, gulrøtter i fine skiver, chili delt i to uten frø og purreløk i strimler. La suppen koke i 10 minutter.

Anrett suppen med egg og nudler og server.

Kilde: Kjartan Skjelde fra kokeboka Kjartan på 20 min