Slik gjør du
Sett først en stor gryte med vann til koking for å posjere eggene.
Hollandéssausen
Smelt smøret i en liten kjele.
I en annen panne visper du eggeplommene sammen med eddik, sitronsaft, salt og pepper.
Varm opp forsiktig mens du hele tiden visper til det blir lett og skummende, og øker i volum. Vær forsiktig med varmen.
Til slutt tilsetter du det smeltede, varme smøret litt etter litt mens du fortsatt visper. Smak til med en liten klype cayennepepper, salt og sitronsaft.
Hold sausen varm i vannbad.
Posjerte egg
Tilsett noen spiseskjeer vanlig eddik i det kokende vannet.
Pisk ett egg om gangen i en kopp.
Lag en virvel i det kokende vannet med en sleiv og la egget gli forsiktig ned i vannet. Det må ikke koke for voldsomt.
La dem småkoke i 4 minutter. Fisk dem opp og legg dem i kaldt vann et øyeblikk.
Muffins
Halver de engelske muffinsene, rist og hold dem varme. Skjær ut skinkeskivene slik at de passer til brødene. Rist dem lett på en panne.
Smør de halve muffinsene med litt smør. Legg skinkeskivene på.
Legg et posjert egg på hver, og topp med noen store skjeer hollandéssaus.
Pynt med litt kjørvel.