Laster innhold, vennligst vent..
Ribbeburger med karvemajones og rødkål

Ribbe, karvemajones, rødkål, vårløk og salatblader i burgerbrød.

Foto: Lars Erik Vesterdal

Burger med ribbe, rødkål og karvemajones

Ribberester? Eller bare lyst på ribbe i en litt annen form? Lars Erik Vesterdal legger ribbeskiver i burgerbrød med karvemajones, rødkål, salatblader og vårløk.

Slik gjør du

Del ribbestykket opp i skiver og stek det i en panne til skivene får en gyllen farge.

Smak til majonesen med knuste karvefrø og litt sitron.

Grill brødet og legg et på et godt lag med majones og et par salatblader. Legg på nystekt ribbe, varm rødkål og litt kuttet vårløk.

Lukk herligheten med det siste brødet som også har fått et godt lag karvemajones.

Tips

Oppskrift på rødkål fra Lars Erik Vesterdal: Hjemmelaget rødkål

Kilde: Lars Erik Vesterdal i radioprogrammet Brønsj/NRK P1