Beef Wellington Beef Wellington er en klassisk britisk kjøttrett. Den er laget av oksefilet som er rullet inn i skinke og butterdeig.
Enkel sandwich To skiver med pålegg mellom er oppkalt etter den fjerde jarlen av Sandwich. I denne oppskriften er det ost, spekeskinke, salat, majones, tomat og sylteagurk.
Kokos og currysuppe med kalkun Kalkunrestene gjør seg godt i suppen med smak av grønn curry og kokosmelk.
Høstsuppe med røykt svineknoke En god suppe er perfekt på en litt grå dag. Suppen fra Lars Erik Vesterdal er kokt på saltet og røykt svineknoke med gulrøtter, poteter, hodekål og purre.
Pizza med laks Lars Erik Vesterdals pizza er av den hvite sorten, med crème fraîche, røykelaks pepperrot og dill.
Gravet laks med dillstuede poteter og sennepssaus Gravet laks er en fantastisk rett som passer på koldtbordet, eller som en forrett. Lars Erik Vesterdal gir laksen smak av gin eller akevitt. Tradisjonelt tilbehør er dillstuede poteter og sennepssaus.
Bacalao Det finnes mange forskjellige typer bacalao. Lars Erik Vesterdals oppskrift er den vanlige røde typen med tomater, løk og poteter. Bacalaogryten settes i stekeovnen i to timer etter at den har fått et oppkok.
Omelett med røykelaks, ost og urter En enkel lunsj, litt godt til kvelds eller når du vil ha kjapp varm mat er en omelett perfekt. Denne er med løk, røykelaks og mye grønt.
Appelsinsalat med mørk sjokolade og krem Appelsinfiletene får ekstra smak av vanilje før de legges i dessertskålen med hakket sjokolade og pisket krem.