Slik gjør du
Male kjøtet 7 gonger. Bland godt inn salt til seig masse. Spe med fløyte, mjølk eller kraft. Ha i krydder og smakstilsetning etter eige val. Bruk gjerne tomater, kantarell eller vellagra ost.
Tips
Oppskrift:
Bodil Nordjore er på besøk i Førkveld-studio og lagar pølse med variasjonar. Prøv pølse med solturka tomat, turka traktkantarell eller vellagra ost.
Male kjøtet 7 gonger. Bland godt inn salt til seig masse. Spe med fløyte, mjølk eller kraft. Ha i krydder og smakstilsetning etter eige val. Bruk gjerne tomater, kantarell eller vellagra ost.
Oppskrift:
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.