Slik gjør du
Krabbesalat
Bland sammen krabbekjøtt, sjalottløk, persille og gressløk. Smak til med sitronsaft. Sett krabbesalaten kaldt til den skal brukes.
Blomkarsepuré
Skjær potetene i tynne skiver. Kok opp vann og fløte med potetene til de er møre. Ha dem i en blender sammen med pepperoten, blomkarsen og spinaten. Kjør det til en glatt puré. Ha alt i en skål som er satt i en større skål med is. Rør rundt til det blir kaldt. Det blir mer blomkarsepuré enn du trenger til denne oppskriften.
Grillet kål
Kutt kålen i båter og skjær ut kjernen, men la det likevel være igjen så mye at bladene henger sammen. Ha på litt olje og legg båtene på grillen. Grill kålen til den er litt svidd og gjennomvarm. Om den fremdeles er litt krønsji, kan du legge båtene oppå hverandre, så de ligger og damper ferdig.
Krutonger
Stek brødet i olje til det får farge. Hiv i litt hvitløk og timian. Ha så i generøse mengder smør. (2 spiseskjeer smør til 1 desiliter brødterninger.) Når terningene har fått fin farge, siler du av og legger det på kjøkkenpapir, så det trekker ut overflødig fett.