Vil du hjelpe Foo Fighters?

Bandet søker nå musikkvideohjelp av fansen.

Dave Grohl i Foo Fighters på Norwegian Wood.

Dave Grohl i Foo Fighters på Norwegian Wood. Nå vil de ha hjelp fra fansen til å lage bandets neste musikkvideo.

Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Dave Grohl i Foo Fighters på Norwegian Wood.

Dave Grohl gir jernet på Norwegian Wood.

Foto: Per Ole Hagen

Foo Fighters med Dave Grohl i spissen søker nå etter fans av bandet som kan tenke seg å regissere bandets neste musikkvideo.

Elleve håpfulle regissører vil få muligheten til å lage musikkvideo til en sang fra bandets kommende album som kommer til våren.

Morsomme videoer

Bandet, som har hatt for vane å lage gøyale musikkvideoer, har tidligere jobbet med noen av de beste regissørene i musikkverdenen. Både Michel Gondry, Mark Pellington, Jesse Peretz og Sam Brown & the Malloys har tidligere bidratt. Nå kan det altså bli din tur.

Her kan du levere inn ditt bidrag

Twitret smaksprøve

Bandet twitret en 10 sekunders snutt av hva vi kan vente oss når snøen smelter. Og om lydsporet representerer hele albumet, vil Foo Fighter høres hardere ut enn noen sinne

Kulturstrøm

 • Seriemorder på kinotoppen

  Den nye «Halloween»-filmen dro inn 77,5 millioner dollar åpningshelgen. Det holdt til førsteplass på kinotoppen. Filmen har også den beste åpningen for en film med en kvinne på over 55 år i hovedrollen, og rekorden for filmer i denne skrekkserien. «Halloween» er en direkte oppfølger til John Carpenters klassiske film fra 1978 (NTB)

  Jamie Lee Curtis
  Foto: Mario Anzuoni / Reuters/Scanpix
 • Åpen om narkotikamisbruk

  I podkasten «Mandag hele året» om DumDum Boys er programleder Espen Thoresen åpen om sitt eget dopmisbruk når han intervjuer vokalist Kjartan Kristiansen. – Det ville vært urettferdig hvis Kjartan skulle stått igjen alene som misbruker, sier han til Spillerom på NRK Radio. – Jeg var ikke like langt ute som Kjartan, men jeg var også en misbruker. Dette er en subjektiv dokumentar, da må jeg bli med og ta støyten. I rettferdighetens navn.

  Espen Thoresen
  Foto: Marte Solbakken
 • Prisheder for Louis-Dreyfus

  Vi kjenner henne ikke minst som Elaine i «Seinfeld». Julia Louis-Dreyfus' humorkarriere strekker seg over flere tiår, og nå har hun fått en høythengende pris for innsatsen. Komiker, produsent og skuespiller Julia Louis-Dreyfus kan nemlig sette den fine Mark Twain-prisen på peishylla. Prishederen fant sted søndag med en TV-sendt fest på Kennedy Center i Washington, melder TT. – Hun var magisk. Jeg tror ikke serien ville blitt en så stor suksess uten henne, sa Jerry Seinfeld foran søndagens prisheder. (NTB)

  Julia Louis-Dreyfus
  Foto: Owen Sweeney / AP