NRK Meny
Normal

Vil du hjelpe Foo Fighters?

Bandet søker nå musikkvideohjelp av fansen.

Dave Grohl i Foo Fighters på Norwegian Wood.

Dave Grohl i Foo Fighters på Norwegian Wood. Nå vil de ha hjelp fra fansen til å lage bandets neste musikkvideo.

Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Dave Grohl i Foo Fighters på Norwegian Wood.

Dave Grohl gir jernet på Norwegian Wood.

Foto: Per Ole Hagen

Foo Fighters med Dave Grohl i spissen søker nå etter fans av bandet som kan tenke seg å regissere bandets neste musikkvideo.

Elleve håpfulle regissører vil få muligheten til å lage musikkvideo til en sang fra bandets kommende album som kommer til våren.

Morsomme videoer

Bandet, som har hatt for vane å lage gøyale musikkvideoer, har tidligere jobbet med noen av de beste regissørene i musikkverdenen. Både Michel Gondry, Mark Pellington, Jesse Peretz og Sam Brown & the Malloys har tidligere bidratt. Nå kan det altså bli din tur.

Her kan du levere inn ditt bidrag

Twitret smaksprøve

Bandet twitret en 10 sekunders snutt av hva vi kan vente oss når snøen smelter. Og om lydsporet representerer hele albumet, vil Foo Fighter høres hardere ut enn noen sinne

Kulturstrøm

 • FILMANMELDELSE: Isle of Dogs (5)

  «Isle of Dogs er muligens litt mørkere og mer melankolsk enn de fleste andre Wes Anderson-filmer, og den er full av undertekst om maktmisbruk og diskriminering.» Les hele anmeldelsen her.

  "Isle of Dogs"
  Foto: Twentieth Century Fox
 • Omstridt østerriker tilbake i Norge

  Den omdiskuterte Ibsenprisvinneren Peter Handke er tilbake på Nationaltheatret med sitt nye stykke «Kunsten å spørre eller Reisen til det sonore landet ». Handke ble møtt med demonstrasjoner utenfor teatret da han kom for å motta Ibsenprisen i 2014.

  Den østerrikske forfatteren og dramatikeren ble beskyldt for å bagatellisere serbiske krigsforbrytelser, og fordi han talte i begravelsen til tidligere president og folkemordtiltalte Slobodan Milosevic. (NTB)

  Handke møtt av demonstranter.
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Årets vinnere av Gullrutens fagpris

  Gullrutens fagpris for beste manus og lyddesign gikk til Dramaserien «Heimebane», og «Grenseland» fikk prisen for beste foto og regi. Prisene ble delt ut på Chateau Neuf i Oslo i går kveld. Se Rushprints fulle oversikt over vinnerne her:

  Laster Twitter-innhold