NRK Meny
Normal

Usher slår Justin Bieber i brystet når han må

Justin Bieber var bare 13 år da Usher tok ham under vingene. Nå forteller læremester Usher om hva han synes om protesjéens oppførsel den siste tiden.

Justin bieber i dress på rød løper

Justin Bieber i mai i år, før han sa seg skyldig i uaktsom kjøring i Miami.

Foto: Joel Ryan / Ap

Usher og Justin bieber sammen i 2009

DEN GANG DA: Justin Bieber og Usher sammen under Teen Choice Awards i 2009.

Foto: Chris Pizzello / AP

I Billboard Magazine forteller Usher (36) hva han tenker om Justin Biebers (20) til tider rebelske oppførsel.

De siste årene har den unge popstjernen blitt arrestert flere ganger, han har langet ut mot innpåslitne paparazzifotografer og vist svært liten samarbeidsvilje da han ble kalt inn til avhør i forbindelse med en voldsepisode.

13. august sa han seg skyldig i uaktsom kjøring etter å ha kappkjørt i gatene i Miami. Det kanadiske tenåringsidolet ble dømt til å betale en bot, gi en solid sum til veldedighet samt å ta et sinnemestringskurs.

Slår ham i brystet

Artisten Usher, som selv har to sønner, innrømmer at han ikke har sett like blidt på alle handlingene til Justin Bieber.

– Jeg kan ikke si at jeg er fornøyd med alle valgene vennene mine har gjort, men jeg støtter ham. Han tar sine valg, og det er viktig å vise støtte.

– Jeg slår ham i brystet når jeg må, og gir ham et kyss når jeg må, sier Usher til magasinet.

Tobarnsfaren forteller at han føler seg som noe mer enn bare en mentor for Justin Bieber.

– Forholdet vårt er mer mann til mann nå. – Det handler om mer enn bare veiledning. Jeg elsker den gutten, forklarte Usher til magasinet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Justin Bieber sammen med tre damer på rød løper

MOTEFEST: Justin Bieber menger seg med modellen Gigi Hadid (til venstre), Kendall Jenner og Kris Jenner, de to sistnevnte er godt kjent fra realityprogrammet Keeping up with the Kardashians.

Foto: Zacharie Scheurer / Ap

Sendt til Usher som 13-åring

Justin Bieber ble oppdaget som 13-åring via Youtube av Scooter Braun, som er artistens manager den dag i dag. Braun ble såpass imponert av unge Bieber i 2007 at han tok kontakt med moren til den kanadiske unggutten.

Etter å ha overtalt moren til Bieber, ble han flydd til Atlanta for å møte Usher. Deretter skrev han kontrakt med plateselskap, og resten er som kjent historie.