Hopp til innhold

Justin Bieber siktet for overfall igjen

Det kanadiske tenåringsidolet Justin Bieber er i hardt vær igjen. Etter en hendelse sist helg er han siktet for farlig kjøring og overfall.

Tenåringsidolet Justin Bieber.

Justin Bieber er siktet for farlig kjøring og overfall etter hendelser i hjembyen Stratford i Canada i helgen.

Foto: Mark J. Terrill / Ap

Hendelsene skjedde i nærheten av Biebers hjemby Stratford i Ontario. Han var der for å besøke familien sammen med venninnen Selena Gomez.

Politisjefen i Ontario, Kees Wijnands, opplyser til AFP at Biebers firehjulstrekker kolliderte med en minivan, og at Bieber deretter kom i «fysisk krangel» med den andre føreren. Ingen av dem skal ha blitt skadd verken i sammenstøtet eller i tumultene etterpå.

– Sammenstøt med paparazzi

Lokale medier har meldt at Biebers bil skal ha tatt en sving før sammenstøtet, mens den andre bilen fulgte etter.

Justin Bieber ble anholdt av politiet, men ble sluppet fri etter kort tid. Men han må stille i retten i Stratford 29. september.

Biebers advokat Brian Greenspan sier følgende i en e-post til nyhetsbyrået Reuters:

– Justin Biebers og Selena Gomez' fredelige helgetur til Stratford denne helgen ble uheldigvis ødelagt av en paparazzi. Dette har beklageligvis ført til en siktelse for farlig kjøring og overfall.

Kurs i sinnemestring

Justin Bieber har vært i konflikt med loven flere ganger den siste tiden. Sist måned sa han seg skyldig i farlig kjøring og å motsette seg arrest i forbindelse med et drag-racing-arrangement i Florida.

I Juli ble han dømt til to års betinget fengsel for å ha Justin Bieber dømt til samfunnstjeneste . Han ble også dømt til å gjøre samfunnstjeneste og til å delta i et program for å lære å hanskes med sinnet sitt.

I tillegg måtte han betale rundt 500.000 kroner for reparasjon av huset til naboen.

Bieber må også møte i retten i Toronto etter beskyldninger om at han gikk til angrep på en limousin-sjåfør i fjor.

LES OGSÅ: Justin Bieber i bilulykke etter paparazzijakt

LES OGSÅ: Biebers rettshøring utsatt

LES OGSÅ: Justin Bieber sier seg skyldig i uaktsom kjøring

Kulturstrøm

  • Sjette førsteplass på albumlisten for Ariana Grande

    Ariana Grande sikrer seg sin sjette førsteplass på den amerikanske albumlisten med sitt sjuende studioalbum.

    – En uke med evig solskinn, skrev Ariana Grande i helgen på Instagram – og siktet til suksessen som hennes sjette album, kalt nettopp «Eternal Sunshine», har.

    Utgivelsen solgte det som tilsvarer 227.000 albumenheter i sin første uke, noe som er årets beste hittil, ifølge Billboard. Blant annet ble låtene strømmet 195 millioner ganger. Den nye platen, som også topper VG-lista her hjemme, er laget i samarbeid med svenskene Max Martin og Ilya Salmanzadeh.

    Grande har tidligere toppet albumlisten med «Positions» (2020), «Thank U, Next» (2019), «Sweetener» (2018), «My Everything» (2014) og «Yours Truly» (2013). 2016-platen «Dangerous Woman» kom «bare» til en andreplass.

    Ariana Grande
    Foto: AFP
  • Fem land vil ha «Cammo»

    NRK har inngått opsjonsavtale med Tyskland, Frankrike, Spania, Belgia og Nederland om nyinnspillinger av dramakomedien «Cammo».

    Over 700.000 så første sesong av «Cammo». Serien handler om influenseren Cammo, som går konkurs og må ta på seg jobben som støttekontakt for Kamilla med Downs syndrom.

    – Dette er helt surrealistisk! At humoren og historien i «Cammo» kan treffe både spanjoler og tyskere er skikkelig gøy. Jeg gleder meg til å se hvordan de forskjellige landene tolker manus, og er så takknemlig og glad for at historien om Cammo og Kamilla potensielt skal bli fortalt til så mange millioner mennesker, sier Caroline Glomnes, serieskaper og hovedrolleinnhaver.

    Katelyn Garbin og Caroline Glomnes i rollene som Kamilla og Cammo.
    Foto: NRK

Flere kulturnyheter