Ups...she did it again

Britney Spears har fått en sønn.

Britney Spears på 2006 Teen Choice Awards.
Foto: Phil McCarten, PHIL MCCARTEN

 

Britney Spears på Harper's Bazar
Foto: , YOSHIKAZU TSUNO

Popstjernen Britney Spears har gjort det igjen. Natt til tirsdag fødte hun sin andre sønn.

Forløst ved keisersnitt

Ifølge den amerikanske popkanalen MTV  ble gutten forløst ved keisersnitt på et sykehus i Los Angeles.

Spears' termin skal ha vært sent i forrige uke, eller tidlig denne uka.

Nesten nøyaktig ett år

Britney Spears (24) og ektemannen Kevin Federline (28) fikk sin første sønn for nesten nøyaktig et år siden, 14. september 2005.

Kevin Federline har fra tidligere barnene Kori (4) og Kaleb (2) med Shar Jackson.

Kulturstrøm

 • Ransfilm av respektabel kvalitet

  «Widows» er den nyeste filmen til regissør Steve McQueen. Etter tre svært sterke dramafilmer på rad, Hunger (2008), Shame (2011) og 12 Years a Slave (2013), har den britiske regissøren laget sitt mest kommersielle film til nå. Den er ikke av samme kaliber som hans tidligere filmer mener NRKS anmelder Birger Vestmo. Les anmeldelsen her:

 • Jobbet med ny seriefigur

  Den amerikanske tegneserieskaperen Stan Lee arbeidet med en ny karakter, Dirt Man, før han døde, melder BBC. Ifølge underholdningsnettstedet TMZ har datteren Joan Celia Lee fortalt at hun og faren samarbeidet om å utvikle den nye superhelten. Men det er foreløpig ikke klart hvilke superkrefter denne karakteren er i besittelse av.

  Spiderman-tegner Stan Lee
  Foto: REED SAXON / AP
 • 15 artister klare til by:Larm 2019

  Urørt-vinner Marie Ulven –Girl In Red – er blant de 15 artistene som er bekreftet at kommer til musikkfestivalen Bylarm våren 2019, skriver nettmagasinet 730. Festivalen arrangeres for 21. gang, og har vært holdt i Oslo siden 2008. Det første tiåret gikk festivalen på omgang blant norske byer, og artister som Øystein Greni, Sondre Lerche og Aurora har startet karrieren der. Iris, Otha, TØFL, Moyka, Heave Blood and Die og Larsiveli er de norske artistene som skal spille.

  Marie Ulven