Normal

Travis til Wood

Spiller i Oslo i juni.

Fran Healy, vokalist i skotske Travis
Foto: Bjørnflaten, Thomas / SCANPIX

Skotske Travis, amerikanske Brian Wilson og Blind Archery Club fra Follo og Oslo. Dette er artistene du kan få oppleve søndag 17. juni på Norwegian Wood i hovedstaden.

Ny plate

Travis kommer med nytt album i mai, "The Boy With No Name", og Jørgen Roll, presseansvarlig i Norwegian Wood, tror bandet skal få enda flere venner i Norge etter dette.

- Det er en komplett samling musikk fra bandet som Chris Martin sier oppfant Coldplay, sier Roll.

Travis er et flott band og den perfekte avslutning på noe som tegner til å bli en fin årgang av Norwegian Wood.

Jørgen Roll, presseansvarlig i Norwegian Wood

Kulturstrøm

 • Kinesisk sinne over svensk satire

  Et humorinnslag på SVT har opprørt den kinsesiske ambassaden. I en uttalelse på ambassadens nettsider kreves det at den svenske allmennkringkasteren ber om unnskyldning for innslaget som ble vist i satireprogrammet «Svenska Nyheter» fredag kveld, skriver SVT Nyheter. Innslaget beskrives som rasistisk og hetsende. Redaktør for SVTs underholdningsavdeling, Thomas Hall, sier de ikke føler at de har gjort noe galt. Den kinesiske ambassaden har foreløpig ikke gitt noen uttalelse til SVT Nyheter.

 • Unike opptak av John Lennon

  Et videoopptak viser John Lennon og George Harrison spille «How Do You Sleep» i Lennons Ascot Sound Studios i 1971. Videoopptakene deles i forbindelse med nyutgivelsen av John Lennons ikoniske album «Imagine» fra samme år, skriver The Rolling Stone.

 • Storslått kostymedrama på NRK TV

  Den britiske dramaserien «Vanity Fair» er basert på 1800-tallsklassikeren av William Makepeace Thackeray om den unge, smarte og ambisiøse Becky Sharpe. Hun vokser opp i den fattige delen av London, men vil ut av et liv i fattigdom og begynner å klatre opp den sosiale stigen sammen med sin beste venn, Amelia.

  Becky Sharp vokser opp i den fattige delen av London. Hun vil ut av et liv i fattigdom og begynner å klatre opp den sosiale stigen sammen med sin beste venn, Amelia.