NRK Meny
Normal

The Who med film og nytt album

The Who er aktuelle med en ny dokumentarfilm og nytt studioalbum.

Roger Daltrey the who

The Who er aktuelle med ny film og arbeider med nytt studioalbum. Mandag 5. november dukket både Roger Daltrey (bildet) og Pete Townshend opp da den nye dokumentarfilmen «Amazing Journey: The Story of the Who» hadde premiere i Odeon-kinoen i Kensington i London.

Foto: AKIRA SUEMORI / AP

Det ser ut til å de har fått blod på tann etter fjorårets plateslipp og omfattende turnévirksomhet.

Fortere denne gang

I 2006 kom deres første studioalbum - «Endless Wire» - siden 1982 da de ga ut «It's Hard».

Så lenge har de tydeligvis ikke tenkt det skal gå igjen før de gir ut nytt studiomateriale, i hvert fall ikke om vi skal tro et intervju bandets vokalist Roger Daltrey ga med Rock Radio og som siteres av det britiske musikkmagasinet NME.

- Pete (Townshend) holder på skrive nytt materiale akkurat nå. Jeg har ikke hørt noe av det, men han har fortalt meg om hvilke ideer han har, høres veldig interessant ut. Som vanlig når det gjelder Pete, blir det aldri kjedelig, sier Daltrey.

Dukket opp på filmvisning

Mandag 5. november dukket både Daltrey og Townshend opp da den nye dokumentarfilmen «Amazing Journey: The Story of the Who» hadde premiere i Odeon-kinoen i Kensington i London.

De blir begge intervjuet i produksjonen.

Kulturstrøm

  • Ingen anklages for Princes død

    – Vi har rett og slett ikke nok bevis for å belaste noen med en forbrytelse knyttet til artisten Prince sin død, sa rettsadvokaten Mark Metz på en pressekonferanse torsdag. Det har tatt to år å etterforske dødsfallet til artisten, melder Reuters.

    Ingen anklages for dødsfallet til artisten Prince
    Foto: David J. Phillip / AP
  • Demonstrasjon mot Svenska Akademien

    Det pågår en større demonstrasjon i gamlebyen i Stockholm, melder Aftonbladet. Det har vært opprør hos Svenske Akademien de siste ukene, der flere ledere har gått av etter avsløringer om seksuelle overgrep og økonomisk mislighold.