Hopp til innhold

Sterke saker

Den internettbaserte tegneserien Strong Bad kommer snart til en Wii nær deg, og følger i fotsporene etter flere tegneseriespill.

Strong Bad
Foto: Homestarrunner.com

Det siste året har flere nettbaserte fenomen annonsert sitt inntog på spillmarkedet. Tegneserien Penny Arcade har allerede lansert sitt inntog i spillverdenen, og nå er endelig Homestarrunner.com klar med sitt kandidatur på PC og WiiWare.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Spillet er episodebasert, en form for distribusjon som har vokst seg stor over det siste året. Sam & Max-serien har vist at denne måten å lage spill på er ypperlig for mindre og uavhengige utviklere.

Populær serie

Nettstedet Homestarrunner.com startet i 2000 og har med sine mange forskjellige tegneserier og karakterer for mange tilhengere. Hovedpersonen i spillet, Strong Bad, har sin egen spalte på nettstedet hvor han svarer på e-post fra seere hver uke.

Se Strong Bad's email her.

Spiller.no kommer tilbake med en anmeldelse av spillet.

Les Penny Arcade her.

Se spilltrailer til Penny Arcade her:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Sterke poplåter, men lite utvikling

    – Billie Eilish er i samme posisjon nå som Rihanna i sin tid var i. Hun kunne prøvd seg på hva enn hun ville, og fansen hadde slukt hva enn slags utvikling hun gjorde med glede og entusiasme. Da er det litt skuffende at dette albumet er artistens minst videreutviklede karrieresteg så langt, skriver musikkritiker Sofie Martesdatter Granberg om artistens nye album «Hit Me Hard and Soft».