NRK Meny
Normal

Sophie Elise gir ut egenskrevet låt

I natt slipper Sophie Elise Isachsen den egenskrevne låten «All your friends».

Sophie Elise Isachsen på Vixen Blog Awards 2016

GIR UT MUSIKK: Sophie Elise Isachsen er signert platekontrakt med Universal og slipper i natt låten «All your friends».

Foto: Silje Rønning Kampesæter

Sophie Elise er en av Norges mest populære bloggere. Ved midnatt gir hun ut egen musikk. Til VG sier hun at hun vil få utløp for følelser gjennom musikken.

Hun har tidligere gjort seg bemerket som forfatter, og det er ikke første gang hun gir ut musikk. Hun sier derimot at det føles langt bedre denne gangen.

– Jeg har gitt ut musikk før, men da ble jeg bare kastet ut i noe for å være et slags produkt eller bare et navn for noe som er laget ferdig for meg. Jeg var 18 år og tenkte at det var gøy. Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, men det måtte føles 100 prosent riktig, sier hun til VG.

På sin Instagram-konto melder bloggeren i kveld at hun er veldig glad for å slippe en ny låt.

Sophie Elise har signert kontrakt med Universal. Hun skriver at hun gleder seg til å høre hva folk synes om den nye musikken.

Laster Instagram-innhold

Kulturstrøm

 • Den vanskelege skrivinga

  Han brukte éi veke på førsteutkastet. Så brukte han fem år på å skrive det om til ein roman. Høyr forfattar Jan Kristoffer Dale i Sommer i P2.

  - De kalte oss for «griser», «feite svin» og «fleskeberg». De kalte oss for mye mer. Nå spør folk meg om jeg kan fortelle. I Sommer i P2 forteller forfatter Jan Kristoffer Dale om opplevelsene i oppveksten som har formet ham, om forfattere som har inspirert ham - og om sin egen skriving.
 • Borats «Who is America» provoserer

  Sacha Baron Cohen – også kjent som Borat – er tilbake med satireshowet «Who is America». Flere republikanske politikere føler seg snytt etter å ha blitt intervjuet av komikeren i en fiktiv rolle, om hvorvidt barn skal ha rett til å bære våpen. En av dem er Joe Wilson, som sitter i Kongressen for staten South Carolina. Han må stå for å ha uttalt følgende: – En treårig kan ikke forsvare seg selv mot et angrep ved å kaste et Hello Kitty-penal mot angriperen. Grunnlovens fedre satte ingen aldersgrense på loven. Se saken på Danmark Radios nettsider.

  Who is America satireshowet til Sacha Baron Cohen
  Foto: HBO
 • Vokalisten forlét Kvelertak

  Erlend Hjelvik sluttar i Kvelertak. På Facebook-sida til bandet skriv vokalisten at måla og motivasjonen til bandet har bevega seg i ulike retningar. Fansen reagerer i hopetal i kommentarfeltet under posten. Kvelertak vil halde fram utan Hjelvik, og dei fire annonserte festivaldatoane til bandet i sommar blir gjennomført med gjestevokalistar, melder VG.

  Kvelertak på Slottsfjell 2013
  Foto: Kim Erlandsen / NRK P3