Hopp til innhold

Sophie Elise gir ut egenskrevet låt

I natt slipper Sophie Elise Isachsen den egenskrevne låten «All your friends».

Sophie Elise Isachsen på Vixen Blog Awards 2016

GIR UT MUSIKK: Sophie Elise Isachsen er signert platekontrakt med Universal og slipper i natt låten «All your friends».

Foto: Silje Rønning Kampesæter

Sophie Elise er en av Norges mest populære bloggere. Ved midnatt gir hun ut egen musikk. Til VG sier hun at hun vil få utløp for følelser gjennom musikken.

Hun har tidligere gjort seg bemerket som forfatter, og det er ikke første gang hun gir ut musikk. Hun sier derimot at det føles langt bedre denne gangen.

– Jeg har gitt ut musikk før, men da ble jeg bare kastet ut i noe for å være et slags produkt eller bare et navn for noe som er laget ferdig for meg. Jeg var 18 år og tenkte at det var gøy. Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, men det måtte føles 100 prosent riktig, sier hun til VG.

På sin Instagram-konto melder bloggeren i kveld at hun er veldig glad for å slippe en ny låt.

Sophie Elise har signert kontrakt med Universal. Hun skriver at hun gleder seg til å høre hva folk synes om den nye musikken.

Kulturstrøm

  • Fagorganiserte ansatte i belgisk kringkaster med aksjon

    Ved starten av sendingen av den andre semifinalen i Eurovision ble det vist en plakat på den belgiske kringkasteren VRT, hvor det ble oppfordret til våpenhvile.

    – Vi fordømmer bruddene på menneskerettighetene fra staten Israel, sto det på plakaten.

    Ifølge den belgiske avisen HLN var det en aksjon fra fagorganiserte ansatte i kringkasteren.

    Ifølge avisen ble kringkasteren informert om at aksjonen ville finne sted.

    – Fagforeninger har rett til å handle og trenger ikke tillatelse. Jeg kan bare si at vi har tatt saken til etteretning, skier talsperson Yasmine Van der Borght i VRT til avisen.

    Det skal ha vært demonstrasjoner utenfor bygningene til VRT og den franskspråklige kringkasteren RTBF før semifinalen gikk i gang. Også i Norge har det vært flere demonstrasjoner utenfor NRK i forbindelse med Eurovision.

    I Malmö, der finalen avholdes i år, har det hele torsdag vært flere demonstrasjoner både for og imot Israels deltakelse i sangkonkurransen.

    protest VRT
    Foto: Skjermbilde
  • Justin og Hailey Bieber venter barn

    Både Justin og Hailey Bieber har lagt ut Instagram-innlegg som kan tyde på at paret venter barn.

    Det er flere bilder av det som ser ut som en gravid-mage på Hailey Bieber, som Justin Bieber holder rundt. Cosmopolitan er blant mediene som tolker innleggene som en gravid-annonsering.

    Paret giftet seg i 2018. Justin Bieber er en verdenskjent kanadisk artist, mens Hailey Bieber er en amerikansk modell. Hun er datter av skuespilleren Stephen Baldwin.

    pregnancy announcement
    Foto: Hailey Bieber / Instagram
  • Buing under Israels øving til ESC-semifinale

    Da Israel øvde i Malmö onsdag kveld ble det buet fra salen. Ifølge opptak NRK har hørt og Aftonbladet. Den svenske avisen skriver også at sikkerhetsvakter stod langs trappen opp til scenen da den israelske artisten Eden Golan stod på scenen under generalprøven. Når den andre semifinalen går av stabelen torsdag sensurerer EBU lyden ut på lufta.