Inge har pepper på seifileten, og steiker den i olje på begge sidene.
- Så tar jeg smør og skjærer i terninger, og har rikelig i panna. Deretter tar jeg opp fisken, og har løkterninger i smøret. Dette skal stå til det hele blir nøttebrunt.
Inge Johnsen strør pepper over seibiffen. Foto: Per Kristian Johansen, NRK
På slutten av steiketida tar Inge opp løken, mens smøret får stå å surre.
- Nå har jeg i soyasaus, og visper den sammen med smøret. Dette kalles soyasaus, forteller han.
Til slutt vender Inge seifileten i soyasmøret raskt.
- Nå er seifileten ferdig, og jeg kan bruke soyasmøret som saus.
Inge Johnsen anbefaler grønnsaker og potetmos som tilbehør.
Innslaget ble laget av Tron Soot-Ryen, og sendt i Norgesglasset 12.07.05.
Norgesglasset NRK P1