NRK Meny
Normal

Se Little Steven synge Sinatra

I et av Lilyhammers absolutte høydepunkter får vi endelig se Little Stevens musikalske kyndighet når han bytter ut Chicago med Lillehammer i en av Frank Sinatras største hits.

Video Little Steven synger Sinatra i Lilyhammer

Little Steven synger Frank Sinatras «My Kind Of Town» i den femte episoden av Lilyhammer.

Selv om Steven Van Zandt har spilt en de viktigste rollene i The Sopranos og spiller hovedrollen i NRK-serien Lilyhammer er det som musiker han virkelig er blitt kjent.

Det er nemlig som gitarist og mandolinist i Bruce Springsteens «E Street Band»Van Zandt har fått et navn. Han har også en solokarriere der han går under navnet Little Steven.

Dette har ført til at Van Zandt har startet sitt eget plateselskap, der han har signert flere norske band.

Både «The Beat Tornados» og MGP-bandet «Cocktail Slippers» er under kontrakt med hans plateselskap «Wicked Cool Records».

– Skandinavia er verdens rockehovedstad

Grunnen til at Lilyhammers manusforfattere fikk tak i Van Zandt var nettopp fordi han var i Norge for å mikse en «Cocktail Slippers»-plate.

I et intervju tidligere denne uken forklarte Van Zandt sine bånd til Skandinavia.

– Jeg har reist dit i en årrekke nå, fordi Skandinavia er verdens rockehovedstad. Det er mer god rock 'n' roll der enn noe annet sted for øyeblikket, sier Van Zandt til Jam Shobiz.

– Lillehammer er «My Kind Of Town»

Van Zandts rollefigur Giovanni «Johnny» Henriksen har holdt seg unna musikken så langt i serien, men i femte episode får seerne endelig oppleve hans musikalske kompetanse.

Bareier Henriksen blir oppfordret til å synge Frank Sinatras «My Kind Of Town». Han er ikke villig umiddelbart, men bukker etter hvert under for presset.

I klippet over kan du se Lillehammer-versjonen av den legendariske storband-favoritten.

Kulturstrøm

  • Superstjerner på sykebesøk

    Soullegenden Stevie Wonder og borgerrettsforkjemperen Jesse Jackson er blant dem som har besøkt alvorlig syke Aretha Franklin denne uken. Også Franklins tidligere ektemann Glynn Turnman har besøkt souldronningen i hjemmet hennes i Detroit.

  • «9 to 5»-oppfølger

    Skuespillerveteran Jane Fonda bekrefter ifølge People.com at det kommer en oppfølger til filmklassikeren «9 to 5» fra 1980, med Fonda selv, Lily Tomlin og Dolly Parton i rollene.

    Lily Tomlin, Jane Fonda and Dolly Parton laugh at special editon DVD release party of "9 to 5" in Hollywood
    Foto: Fred Prouser / Reuters