Hopp til innhold
Pelle og Proffen

Skuespiller Tommy Karlsen Sandum er død

Var kjent fra filmene om «Pelle og Proffen» og TV-serien «Lilyhammer». Han ble 48 år gammel.

Vi møtte Little Steven dagen etter Oslo-konserten og gratulerte han med de gode anmeldelsene. Little Steven selv var ikke like imponert.

Little Steven: Misfornøyd med anmeldernes terningkast

Steven Van Zandt er ikke strålende fornøyd med gårsdagens femmere, men for Norge triller han terningkast seks.

Lilyhammer

Full forvirring om "Lilyhammer"-fremtid

Hovedrolleinnehaver i den prisbelønte TV-serien «Lilyhammer», Steven Van Zandt, skriver på sosiale medier at det ikke blir flere sesonger. De som har laget serien avviser at de har bestemt seg for det. Netflix sier det er slutt for stjernen.

Lilyhammer vant Gullnymfer

To Gullnymfer til «Lilyhammer»

Serien vant to priser under internasjonal prisutdeling i Monaco.

Entourage-stjernen Rhys Coiro blir å se i tredje sesong av Lilyhammer. Vi møtte ham til en prat om norsk fjernsyn og fonetikk.

Entourage-stjerne reiste i skytteltrafikk mellom LA og Oslo

OSLO (NRK): Entourage-veteran Rhys Coiro reiste i skytteltrafikk mellom Oslo og Los Angeles tidligere år for å rekke både «Entourage» og «Lilyhammer».

Premierefest for Lilyhammer i New York

Ønsker å lage en fjerde sesong av Lilyhammer

NEW YORK (NRK): Steven Van Zandt åpner for å lage en fjerde sesong av den populære serien Lilyhammer. I natt var det stor premiere i New York.

Norsk dramaserie. Det er tjueårsjubileum for OL på Lillehammer, og Torgeir får oppfylt sin store drøm fra den gang: Han skal hoppe under åpningsseremonien. Men har han egentlig nervene til å gjennomføre? Med Steven van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Robert Skjærstad m.fl. Sesong 3 (4:8)

Se Lilyhammer-Torgeir hoppe i Lysgårdsbakken!

I april strømmet publikum til Lysgårdsbakken for å skape OL-stemning på Lilyhammer-innspilling. I dag vises resultatet på tv.

Lilyhammer-opptak i Svolvær

Lofoten-ordfører om «Lilyhammer»-episode: – Jeg føler meg lurt

Opptakene er gjort i Lofoten, men i TV-serien er store deler av dette blitt Vesterålen. Ordføreren i Lofoten-kommunen Vågan er lei seg.

Trond Fausa Aurvåg og Steven van Zandt, bossen og hans høyre hånd

Over én av tre tv-seere så Lilyhammer

Sesongåpningen av Lilyhammer 3 hadde 663.000 seere. – Det riktige bildet av hvor populær første episode egentlig har vært vet vi først om en uke da vi får inn opptaksseing i tillegg, sier medieanalytiker.