NRK Meny
Normal

Se hele det uredigerte Skavlan-intervjuet med Arne Treholt

NRK.no vil legge ut hele intervjuet med Treholt fra Skavlan i kveld. Se en smakebit allerede nå.

Video Arne Treholt og Anne Holt på Skavlan

OPPDATERING: Her finner du hele det uredigerte klippet: Her er Treholt-klippet du ikke fikk se
______________________________________________________

Som NRK.no skrev i går , gjestet Arne Treholt Skavlan og fortalte at han var rystet over de nye opplysningene som har kommet fram i det siste.

Arne Treholt og Anne Holt

Situasjonen i Skavlan-studio ble omtalt om iskald da Arne Treholt og Anne Holt møttes.

Foto: Wiklund, Anders / SCANPIX

Treholt la vekt på at saken ikke bare gjelder han selv, men hele det norske rettsvesenet.

Holt, som er tidligere justisminister, var kritisk til Treholts fremstilling, men også til politiets etterforskning av saken.

– Jeg er ikke i tvil om at dommen er riktig. Du svek Norge. Men om dette er riktig, har også Norge sveket deg, sa Holt og siktet til opplysningene om bevisfabrikkering, sa Holt.

Diskusjonen i studio er behørig omtalt i media, og ovenfor kan du se et eksklusivt klipp fra sendingen.

LES ALT OM: Treholt-saken

Se hele diskusjonen – uklippet

Arne Treholt, Skavlan

Fredrik Skavlan i samtale med Arne Treholt og Anne Holt.

Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX

I Skavlan-sendingen på NRK1 i kveld får du også sett mer av Treholt-intervjuet, men dessverre ikke hele det som publikum i studio fikk med seg.

Opptakene går ofte over tiden, og må redigeres i etterkant. Det som blir det endelige programmet, er resultatet av nøysomt arbeid som gjøres natt til fredag.

Til slutt sitter man igjen med et effektivt program, men mister også ofte gode situasjoner og diskusjoner som aldri blir sendt. I kveld gjør NRK et unntak.

– Det er fordi det er vi mener det er viktige ting i det intervjuet vi ikke klarer å få med i programmet. Det oppstår et øyeblikk som blir mye lenger enn det vi hadde planlagt, og som da blir vanskelig å få med i sin helhet, sier redaksjonsleder Leif-Åge Reme i Skavlan-redaksjonen til NRK.no.

– Den norske og svenske virkeligheten er forskjellig når det kommer til kunnskap om Treholt-saken, og det må vi ta hensyn til på TV. Det trenger vi ikke ta hensyn til på nett, sier han.

Derfor kan du i kveld klokken 22 få se hele det uredigerte intervjuet på NRK.no.

Kulturstrøm

  • Madonna sørger over Avicii

    Tragisk, skriver popstjernen Madonna om den svenske DJ-en Aviciis død. De to samarbeidet om flere musikkprosjekter. Madonna delte et bilde av de to på sin Instagram-konto fredag kveld.

    Laster Instagram-innhold
  • To album fra Kanye West

    Kanye West kommer med to album i løpet av våren. Det kunngjorde artisten på Twitter noen dager etter at han twitret for første gang på snart ett år. Grammy-vinneren sier det første albummet består av åtte låter og kommer 1.juni. Det andre er et samarbeide med Kid Cudi, og gis ut en uke senere. West sier han også jobber videre med en filosofibok, som han har live-twitret på kontoen sin de siste dagene.

    Laster Twitter-innhold