Røde Kors forberedt på et eldre publikum

Røde Kors er mer bekymret for livsstilrelarterte sykdommer enn for besvimelser under kveldens konsert med Bruce Springsteen på Ullevaal stadion.

VIDEO: Anders Oustorp i Oslo Røde Kors sier at Springsteen-konserten skiller seg fra mange andre konserter.

Røde Kors var mer bekymret for livsstilrelarterte sykdommer enn for besvimelser før onsdagens konsert med Bruce Springsteen på Ullevaal stadion.

Fikk du med deg disse videoene fra NRK?

Se Bruce Springsteen spille de tre første låtene foran et smekkfullt Ullevaal Stadion
Ein fartsglad taxi-sjåfør i Hardanger har endeleg fått oppfylt sin store guttedrøm. No blir Evald Jåstad lagt merke til på dei smale veiene i Ulensvang.
Arne Scheie gjør Islands seier mot England i EM enda litt større enn Norges seier mot Brasil for lenge siden.

Kulturstrøm

 • Skal samarbeide med Nasjonalmuseet

  Kathrine og Cecilie Fredriksen, døtrene til skipsreder John Fredriksen, har inngått et samarbeid med Nasjonalmuseet verdt flere hundre millioner kroner. De skal blant annet etablere en stor samling moderne kunst, skriver Aftenposten.

 • – Ungt teater uten skjermdistanse

  – Det står bra til med teater for ungdom i Norge, mener NRKs teaterkritiker. Hun har tatt for seg to forestillinger om tabu, selvbilde og kvinnelig seksualitet som tar ungt publikum på alvor. Den ene i et nøkternt scenebilde med kun en avkledd skuespiller på scenen, «Dritt/La Merda» (bildet). Den andre i en overdådig scenografi der det ikke blir spart på noe som kunne ha referanser til romantikk, intimitet og sex, «Bare en våt munn». – Det er eksplisitt og avkledd, forestillinger som går rett inn i tematikk mange unge har en skjermdistanse til, sier Karen Frøsland Nystøyl. Hør anmeldelsene fra Heddadagene i Studio 2.

  Helga Guren i Dritt / La Merda
  Foto: Heddadagene/Rogaland Teater
 • Telenor må betale gigantgebyr

  Konkurranseklagenemnda har gitt Konkurransetilsynet fullt medhold i at Telenor har misbrukt sin dominerende stilling i det norske mobilmarkedet og opprettholder gebyret på 788 millioner kroner, som er det høyeste gebyret ilagt et foretak i Norge.