NRK Meny
Normal

Røde Kors forberedt på et eldre publikum

Røde Kors er mer bekymret for livsstilrelarterte sykdommer enn for besvimelser under kveldens konsert med Bruce Springsteen på Ullevaal stadion.

VIDEO: Anders Oustorp i Oslo Røde Kors sier at Springsteen-konserten skiller seg fra mange andre konserter.

Røde Kors var mer bekymret for livsstilrelarterte sykdommer enn for besvimelser før onsdagens konsert med Bruce Springsteen på Ullevaal stadion.

Fikk du med deg disse videoene fra NRK?

Se Bruce Springsteen spille de tre første låtene foran et smekkfullt Ullevaal Stadion
Ein fartsglad taxi-sjåfør i Hardanger har endeleg fått oppfylt sin store guttedrøm. No blir Evald Jåstad lagt merke til på dei smale veiene i Ulensvang.
Arne Scheie gjør Islands seier mot England i EM enda litt større enn Norges seier mot Brasil for lenge siden.

Kulturstrøm

  • – Kulturpolitikken må styrke folk

    – Politikken bør fremme den demokratiske samtalen ved å styrke evne og vilje hos befolkningen til å finne og fortolke informasjon og forstå ytringer, slår en studie av kulturens rolle i Norge fast. Studien er gjort for Kulturdepartementet, og skal gi innspill til mulige endringer i kulturpolitikken.Det vises til flere trender som man venter kommer til å påvirke hvordan kulturen påvirker samfunnet i årene som kommer. Les hele rapporten her.

  • – Kulturutbytte, men ikke i penger

    Norges utbytte av programmet som har kostet Norge nærmere 167 millioner kroner de siste tre årene er vanskelig å måle i kroner og øre, men programmet er likevel verdifullt, skriver Kulturdepartementet. De har fått evaluert Norges deltakelse i EU-programmet «Kreativt Europa». Programmet gir norske aktører innen TV, film, kunst og kultur muligheter til å samarbeide internasjonalt og til å nå ut til et større europeisk publikum. Les hele rapporten her.