Røde Kors forberedt på et eldre publikum

Røde Kors er mer bekymret for livsstilrelarterte sykdommer enn for besvimelser under kveldens konsert med Bruce Springsteen på Ullevaal stadion.

VIDEO: Anders Oustorp i Oslo Røde Kors sier at Springsteen-konserten skiller seg fra mange andre konserter.

Røde Kors var mer bekymret for livsstilrelarterte sykdommer enn for besvimelser før onsdagens konsert med Bruce Springsteen på Ullevaal stadion.

Fikk du med deg disse videoene fra NRK?

Se Bruce Springsteen spille de tre første låtene foran et smekkfullt Ullevaal Stadion
Ein fartsglad taxi-sjåfør i Hardanger har endeleg fått oppfylt sin store guttedrøm. No blir Evald Jåstad lagt merke til på dei smale veiene i Ulensvang.
Arne Scheie gjør Islands seier mot England i EM enda litt større enn Norges seier mot Brasil for lenge siden.

Kulturstrøm

 • Årets verste film kåret

  Dagen før den store Oscar-festen blir prisene for de dårligste filmprestasjonene i 2018 – The Golden Raspberry Awards delt ut i Los Angeles. Razzie-prisen for dårligste film går til «Holmes & Watson». Etan Cohen får prisen for dårligste regi av samme film. Prisen for dårligste mannlige skuespiller går til Donald Trump for rollen som seg selv i «Death of a Nation» og «Fahrenheit 11/9». Alle prisene:

  Holmes & Watson
  Foto: VALERIE MACON / AFP
 • R. Kelly arrestert

  Artisten R. Kelly har overgitt seg til politiet i Chicago etter at han i går ble tiltalt for ti tilfeller av overgrep mot mindreårige og etterlyst. R. Kellys advokat fastholder at artisten er uskyldig, og hevder at kvinnene som påstår noe annet er løgnere.

  R. Kelly arresteres
  Foto: Tyler LaRiviere / AP