NRK Meny
Normal

Rett på byen igjen

Robbie Williams ramla ut på byen to dager i strekk etter avrusningsoppholdet.

Robbie Williams
Foto: PASCAL GUYOT / AFP

Robbie Williams
Foto: LIONEL CIRONNEAU / AP

Les også: Ville hjem til mor

Les også: Robbie feirer med avvenning

Nett-tv: Robbie Williams på Først & sist 02.12.05

Bakgrunn: Alt om Robbie Williams

Tre uker på rehabilitering har gjort Robbie Williams godt: Han holdt ut to kvelder på rad på by'n i Hollywood.

Ut på det glade liv

Rett etter at han skrev seg selv ut en uke før tiden fra den strenge rusavvenningsklinikken Cottonwood de Tucson, dro Robbie rett ut på det glade liv igjen.

Han startet med litt shopping på Rock & Republic-butikken i Hollywood, før han ga seg klubblivet i vold.

Men selv da han kom ut noen timer etter, så han frisk og opplagt ut - og ifølge avisa Evening Standard «forbløffende edru».

- Så uthvilt ut

- Han så ut til å være i god form. Han så utrolig bra ut da han forlot klubben sammen med en gruppe venner, og jeg tror han hadde hatt det hyggelig. Det var fint å se ham så uthvilt igjen, sier en tilskuer.

Før innleggelsen på Cottonwood de Tucson var Robbie Williams blitt rene eremitten i huset sitt i Los Angeles, og skydde folk. Han kansellerte også Asia-delen av turneen sin på grunn av stress og utmattelse.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Bergman-bok gis ut etter ni år

    Biografien om Ingmar Bergman, skrevet av regissørens husholderske Anita Haglöf, gis ut – ni år etter at den opprinnelig planlagte utgivelsen ble stoppet. Boken, kalt «Jag var Ingmar Bergmans hushållerska», kommer i november, melder TT. Da den ble stoppet i 2009, var det fordi boken ble «for personlig» for Haglöf, som var den som valgte å stoppe utgivelsen. Men nå har husholdersken, som jobbet for filmregissøren i åtte år fra 1995, ombestemt seg og gir den ut likevel i Bergmanåret, der man feirer 100-årsjubileet for hans fødsel.

    FILES-SWEDEN-FILM-THEATRE
    Foto: BONNIERS HYLEN / AFP
  • Tons of Rock flytter

    Tons of Rock flytter fra Halden til Oslo. Det melder festivalledelsen i en pressemelding. Festivalen skal nå holdes på Ekebergsletta.