Ville hjem til mor

Robbie Williams har forlatt rusavvenningsklinikken - en uke før tiden. Han ville hjem til mor.

Robbie Williams
Foto: MATE NANDORFI / AP

Robbie Williams
Foto: FRANK AUGSTEIN / AP

Les også: Robbie feirer med avvenning

Nett-tv: Robbie Williams på Først & sist 02.12.05

Alt om Alt om Robbie Williams!

Robbie holdt ut i tre av de fire ukene som avvenningsklinikkens program varer. Og det sier sitt: Cottonwood de Tucson har et av de tøffeste avvenningsprogrammene i USA.

Hadde igjen én uke

I går kveld bekreftet Robbies talsmann at stjernen hadde forlatt senteret, men hevdet at han hadde fullført sin behandling. Men kilder ved klinikken sier til The Sun at Robbie hadde igjen én uke.

I stedet dro han til huset sitt i Los Angeles, der mamma Jan ventet på ham. Hun er rusrådgiver av yrke, selv om hun jobber mest med barn fra alkoholbelastede familier.

Bodde på tremannsrom

Robbie Williams sjekket sjekket inn på rusavvenningssenteret på sin fødselsdag 13. februar. De første fem dagene er ren avrusning. Siden har han bodd på tremannsrom, stått opp syv om morgenen og spist frokost i en enkel kafeteria. De 50 pasientene har gruppeterapi, før de så er hos terapeutene individuelt.

Han har kun fått forlate senteret på overvåkede dagsturer.

- Det er ikke noe stjernebehandling her, sier en ansatt ved senteret. Det får Robbie Williams muligens nå, når han er tilbake til sitt vanlige liv. Han hevder at han skal fortsette avvenningen sin.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • – Oppriktig og personlig portrett

    – Et fengende rot av en dokumentarfilm, skriver Filmpolitiet i anmeldelsen av «MATANGI / MAYA / M.I.A.». Filmen forteller historien om hvordan artisten Maya ble rapper og popstjerne. Hun er immigrant fra Sri Lanka og datter av en sentral skikkelse i den tamilske motstandsbevegelsen. Det har gitt henne drivstoff i karrieren i den kommersielle popbransjen, skriver anmelder Sigurd Vik.

    Artisten Maya
    Foto: Another World Entertainment
  • Norske 3D-klær først i verden

    Den norske digitale kleskolleksjonen «Neo-Ex» er de første klærne som kun kan brukes digitalt. – Vi ønsker å utforske hvordan mote kan eksistere i den digitale fremtiden, sier Ingeline Gjelsnes, markedssjef i Carlings til Melk & Honning. Alle inntektene fra den digitale kolleksjonen går til den veldedige stiftelsen WaterAid for å rette søkelyset på det store vannforbruket i moteindustrien.