Kokken Ove jobber til dagelig ved spistestedet Feinschmecker i Oslo, men påstår han ikke har noen spesialrett som han er utpreget god på.
- Jeg ga en oppskrift på ørret i Dagbladet i fjor sommer, og dermed tror alle jeg er supergod på fisk, men jeg er god til å lage det meste, sier Ove.
Pikinik for alle
Ikke på piknik: Kokken Ove jobber til daglig på Spisestedet Feinschmecker i Oslo. Da har han på kokkelue.
I sommer skal Ove bryne seg på småretter og lure triks til piknik-kurven. Med seg på tur har han reporter Hanne Hoftun.
- Det er masse deilig man kan ha med seg ut på tur, men mange av rettene vi skal lage kan man spise hjemme også. Jeg synes ikke folk behøver å ha med seg kjedelige matpakker på stranden eller på tur. Det er utolig mye godt man kan lage, bare man er litt lur og kanskje planlegger litt.
Reporter Hanne Hoftun mener likevel ikke alle har like god tid om sommeren når de skal på stranda, og håper å få kokken Ove med seg innom både bensinstasjoner og Seven11 for å fylle opp kurven.