Rips og bringebærpai Ove Jakobsens siste piknik i Reiseradioen var til ære for programlederne Turid og Pål. Han hadde med seg deilig pai, med bær helt fra Vestlandet.
Yoghurt de luxe Kokken Ove mener den norske yoghurten er kjedelig og gir deg oppskriften på en superdeilig og forfriskende yoghurt.
Kald jordbær- og rabarbralemonade Varmen sprer seg endelig over hele landet. Hva med å ta med Oves limonade på piknik? Det er så lett atte!
Grillpiknik med lam og scampi Det fine med grilling er at variasjonsmulighetene er nærmest uendelige. Her får du ny inspirasjon til sommerens grillmiddager av Reiseradiokokken Ove.
Hastepiknik med tunfiskbaguetter Noen ganger strekker tiden bare ikke til. Eller: Alt av butikker er stengt. Men ingen grunn til å avlyse pikniken, det finnes alltid en åpen bensinstasjon eller storkiosk, der du finner alt du trenger.
Barnas beste fiskeburger Reiseradiokokken Ove tror barna vil elske hans fiskeburger. Test den ut og se om det stemmer!
Romantiske dippedupper og aparges Reiseradiokokken Ove Jakobsen mener man ikke bør spise for mye på en romantisk piknikdate, men kose seg med god vin og friske asparges.
Skagensalat à la Ove Reiseradiokokken Ove Jakobsen har tatt med seg reporter Hanne Hoftun på strandpiknik, og serverer baguetter med Skagenrøre. Oppskriften får du her.
Oves kyllingsmørbrød Reiseradioens Hanne Hoftun sammen med sommerkokk Ove Jakobsen skal ta deg med på picnic i hele sommer. (Foto: Marius Saasen Strand)Slik lager du Reiseradioens kyllingsmørbrød.