Dette trenger du:
1 stk ferdig tertebunn
100 gr rips
300 gr bringebær
55 gr smør (rom temperert)
55 gr sukker
55 gr finkjørte mandler (med kniven på kjøkkenmaskin)
55 gr mel
1 egg
Ts rom (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
Bland smør, sukker, mandler, mel før du tilsetter egget og eventuelt rom. Vend inn renset solbær og rips ,det gjør ingenting om de knuses i prosessen. Hell massen i den ferdige tertebunnen.
Stekes på 180 grader i ca. 15 minutter.
Bær fra Vestlandet
Jeg har fått tak i to store kurver med bringebær som jeg skal sette tett i tett på paien ,drysse over litt melis og så er vi hjemme.
- Dette er en super oppskrift som du kan tilsette forsjellige typer frukt og bær, og sjansen for å misslykkes er nesten ikke til stede, sier Ove.
På en skogspicnic vil nok denne paien være unværlig, men passer også godt på varme og litt friske sommerdager.
Vel bekomme!
Hilsen Ove