NRK Meny
Normal

NRK publiserer hele Lilyhammer 3

Førstkommende onsdag kan du se hele den nye Lilyhammer-sesongen i NRKs nett-tv.

Onsdag 29. oktober har Lilyhammer premiere på NRK1. Som i fjor blir tv-serien også gjort tilgjengelig i nett-tv, men i år blir det en stor forandring.

For på onsdag gjør NRK samtlige episoder i sesong tre tilgjengelige for publikum.

– Vi legger ut alle Lilyhammer 3-episodene på nett samtidig med premieren på NRK1 onsdag, sier TV-sjef i NRK, Arne Helsingen.

Episodene kommer til å ligge tilgjengelig til over nyttår.

Netflix kommer til å vente i seks måneder før de gjør serien tilgjengelig for norske seere. Amerikanske Netflix vil publisere alle episodene etter at NRK har sendt den fjerde episoden på tv, altså midt i november.

– Hvorfor blir alle episodene lagt ut med en gang?

– Publikums seermønster er i endring. Derfor utvikler vi også nye måter å publisere på. Vårt mål er å nå flest mulig i Norge med godt tv-innhold. En publiseringsmåte som dette møter ønskene både til dem som ønsker å følge serien fra uke til uke og seere som vil se flere episoder på en gang. I takt med publikums endrede medievaner ønsker vi også å prøve ut ulike måter å publisere på.

– Hva synes Netflix og Rubicon om dette?

– Vi forholder oss til de avtalene vi har gjort. Vi jobber for best mulig publisering til seerne i Norge. Siden vi har mulighetene rettighetsmessig, har vi gjort dette valget.

Sesongpremiere! Det er nyttårsaften i Lillehammer, og Frank gjør seg klar til fest. Gjennom vinduet oppdager han en ung kvinne i nød og bestemmer seg for å komme til unnsetning. Men snart er det Frank som trenger hjelp. Med Steven van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Robert Skjærstad m.fl. Sesong 3 (1:8) Norsk dramaserie.

Se hele Lilyhammer 3 i NRKs nett-tv.

Kulturstrøm

 • Norsk jazz på verdens største messe

  Norge blir synlig på nok en kulturarena i 2019: Som partnerland under verdens største jazzmesse, tyske Jazzahead i Bremen. Norge er også hovedland under verdens støste bokmesse i Frankfurt i 2019. Norsk jazz vil få en sentral plass både i konsert- og messeprogrammet, melder Norsk Jazzforum.

 • Egyptisk fotograf får pris

  Den egyptiske pressefotografen Mahmoud Abu Zeid, kjent som Shawkan, er tildelt Verdens pressefrihetspris, opplyser UNESCO. Shawkan ble pågrepet i august 2013 mens han dekket de blodige sammenstøtene mellom egyptiske sikkerhetsstyrker og tilhengere av den avsatte presidenten Mohamed Mursi fra Det muslimske brorskapet (NTB).

 • Cameron om Avatar-oppfølgere

  Regissør James Cameron står ved planen om å lage ytterligere fire «Avatar»-filmer. Han er for tiden hundre filmdager inn i den første oppfølgeren og har skrevet ferdig manus til den andre og tredje filmen. Den første «Avatar»-filmen hadde premiere i 2009 og er den mest innbringende filmen i Hollywoods historie etter «Star Wars: The Force Awakens» (NTB).

  Video Filmanmeldelse: Avatar
  Foto: Nyhetsspiller