Hopp til innhold

NRK publiserer hele Lilyhammer 3

Førstkommende onsdag kan du se hele den nye Lilyhammer-sesongen i NRKs nett-tv.

Onsdag 29. oktober har Lilyhammer premiere på NRK1. Som i fjor blir tv-serien også gjort tilgjengelig i nett-tv, men i år blir det en stor forandring.

For på onsdag gjør NRK samtlige episoder i sesong tre tilgjengelige for publikum.

– Vi legger ut alle Lilyhammer 3-episodene på nett samtidig med premieren på NRK1 onsdag, sier TV-sjef i NRK, Arne Helsingen.

Episodene kommer til å ligge tilgjengelig til over nyttår.

Netflix kommer til å vente i seks måneder før de gjør serien tilgjengelig for norske seere. Amerikanske Netflix vil publisere alle episodene etter at NRK har sendt den fjerde episoden på tv, altså midt i november.

– Hvorfor blir alle episodene lagt ut med en gang?

– Publikums seermønster er i endring. Derfor utvikler vi også nye måter å publisere på. Vårt mål er å nå flest mulig i Norge med godt tv-innhold. En publiseringsmåte som dette møter ønskene både til dem som ønsker å følge serien fra uke til uke og seere som vil se flere episoder på en gang. I takt med publikums endrede medievaner ønsker vi også å prøve ut ulike måter å publisere på.

– Hva synes Netflix og Rubicon om dette?

– Vi forholder oss til de avtalene vi har gjort. Vi jobber for best mulig publisering til seerne i Norge. Siden vi har mulighetene rettighetsmessig, har vi gjort dette valget.

Sesongpremiere! Det er nyttårsaften i Lillehammer, og Frank gjør seg klar til fest. Gjennom vinduet oppdager han en ung kvinne i nød og bestemmer seg for å komme til unnsetning. Men snart er det Frank som trenger hjelp. Med Steven van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Robert Skjærstad m.fl. Sesong 3 (1:8) Norsk dramaserie.

Se hele Lilyhammer 3 i NRKs nett-tv.

Kulturstrøm

  • Céline Dion gjør comeback i OLs åpningsseremoni

    Arrangørene av sommer-OL i Paris bekreftet fredag at den canadiske artisten Céline Dion skal opptre under åpningsseremonien.

    Arrangørene har tidligere hintet om at den internasjonale popdronningen skulle opptre, men først fredag kveld ble det offisielt bekreftet, melder CNN.

    Céline Dion slutter seg dermed til Lady Gaga og den fransk-maliske artisten Aya Nakamura på scenen. Hun forventes å synge «L'Hymne à L'amour» – en hyllest til den franske legenden Edith Piaf.

    55-åringen måtte tidligere i år avlyse sin verdensturné fordi hun er rammet av sykdommen «stiff person syndrome», en svært sjelden, nevrologisk sykdom.

    Opptredenen i Paris er Dions første siden hun fikk diagnosen.

    (©NTB)

    Celine Dion begins world tour in her hometown
    Foto: ALICE CHICHE / AFP
  • Sendes på hemmelig oppdrag

    – Regissør Guy Ritchie er tydelig inspirert av klassiske «men-on-a-mission»-filmer. (...) Hans «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» er løst basert på sanne figurer og hendelser under andre verdenskrig, men Ritchie behandler historien som en enkel machofantasi med tvilsom logikk og glimt i øyet, skriver filmkritiker Birger Vestmo.