NRK Meny
Normal

Nekter Noel å se Beady Eye

Liam Gallagher vil ikke se sin bror i nærheten av det nye bandet sitt sine konserter. Brødrene har ikke snakket sammen på godt over et år.

Oasis-brødrene Noel og Liam Gallagher.

Noel og Liam Gallagher har uvanlig søskenforhold. Nå forbyr Liam Noel fra å se bandet sitt.

Foto: AP

Beady Eye

Beady Eye består av Oasis minus Noel Gallagher. Nå ønsker Liam at broren holder seg unna bandets konserter.

Foto: Promo
Noel Gallagher

Den uønskede Noel er også snart albumklar.

Foto: Leon Neal / AFP

Striden mellom de to brødrene i Oasis bygger på seg. De skal ikke han snakket sammen på godt over et år siden det hele toppet seg under bandets siste konsert i Frankriket sommeren 2009. Krangelen førte til at rockebandet ble oppløst.

Les også:

Noel skal straks være klar med soloskive, mens Liam, sammen med de resterende medlemmene fra Oasis, startet Beady Eye. Albumet ”Different Gear, Still Speeding” slippes 28. februar.

For viktig til å ha Noel der

Det er i forbindelse med turneen til dette albumet at Liam skal ha bannlyst Noel fra å møte opp på bandets konserter, melder Mirror.

Den 15. april starter Beady Eye turneen med å spille på Olympia Theatre i Dublin, og Liam vil ikke stå på scenen å bekymre seg for at Noel skal dukke opp.

- Liam har sagt at Noel er utestengt fra Dublin-konserten. De har ikke snakket sammen på godt over ett år, og det er tydelig at de er i krig med hverandre, sier en kilde til Mirror.

- Han er den eneste Liam stopper fra å komme på konserten – noe som er uvanlig for han å være. Det viser bare hvor dårlig stemning det er dem i mellom. Liam prøver nå å bevise at det også finnes et liv etter Oasis. Derfor er konserten så viktig.

- Bare ord som passer sammen

Liam er godt kjent for og ikke spare på kruttet når han beskriver bandene han spiller i. Tidligere har han spådd at Beady Eye vil bli større enn det Oasis noen sinne ble.

- Det blir større enn Oasis. Jeg tviler ikke på musikken vår, det gjør jeg heller ikke om meg selv. Det er skikkelig rock & roll. Oasis var et popband i forhold til det vi gjør nå.

Les også:


Det går ikke mange dagene mellom gullkornene fra vokalisten. Ifølge Gigwise skal han i et intervju med MOJO har uttalt at han ikke har noen anelse om hva tekstene hans handler om.

- Det er bare ord som passer sammen. Jeg har ingen anelse hva låtene handler om. Jeg er ikke flink med ord, jeg bare sier det første som kommer til hodet mitt.

Sniffet flass

Det virker det også som han gjorde overfor Q magazine hvor han nylig hevdet en fan av Oasis skal ha sniffet flass fra hodet hans under Glastonbury-festivalen. Mannen trodde det var kokain.

- Alle sitter bak scenen når en gamling kommer bort til meg. Han sier han ikke har sett Oasis på flere år, og forteller om hvor bra konserten var. Deretter går han til kompisen sin og sier: ”Se Steve, han har til og med kokain i håret sitt”. Så tar han flasset fra håret mitt og sniffer det.

Kulturstrøm

 • Undervannskonsert på Festspillene

  Danske Aquasonic har åpningsforestillingen under Festspillene i Harstad lørdag kveld. De spiller under vann i fem store akvarium med spesiallagde instrumenter. – Det er krevende, og vi må holde pusten lenge, sier Laila Skovmand, i Aquasonic.

  Aquasonic Festspillene
  Foto: Nils Mehren / NRK
 • Rihanna og Mars rundet milliarden

  Rihanna og Bruno Mars har sist uke begge nådd den «magiske» milliardgrensen på YouTube, med sine respektive videoer til låtene «Work» og "24k Magic», skriver Billboard. Dermed er Rihanna en av de tre kvinnelige artistene med flest milliardvideoer: Hun, Katy Perry og Nicki Minaj har hver fire stykker. Bruno Mars er med " 24k Magic » på sin femte, etter tilsvarende suksess for «Uptown Funk», der han gjestet hos Mark Ronson, samt «That's What I Like», «The Lazy Song» og «Just the Way You Are» (NTB)

  Bruno Mars
  Foto: Lucas Jackson / Reuters