Kjøp ferdig frossen butterdeig og tin den. Legg deigen på et melet bord og kjevle et rektangel på ca. 20 x 40 cm.
Beskjær kantene og skjær rektangelet i åtte biter à ca. 10 x 10 cm. Legg på det du måtte ønske av topping midt på firkantene. Legg pizzapaiene på en stekeplate og stek ved 220 grader i 12-15 minutter, til de er hevet og og osten er gyllen.
Forslag til topping:
Bløt løk og chevre
Fres løk og litt hvitløk i smør til løken er bløt og gyllen. Bland inn litt friske urter som timian eller oregano hvis du har. Fordel løken på bunnene og legg på en skive chevre. Stek.
Blåmuggost, pære og valnøtter
Hakk opp valnøtter og kutt pæren i små terninger. Dander det på bunnene og topp med en skive blåmuggost.
Paprika,oliven og ansjos
Rens paprikaen og skjær den i tynne strimler. Stek over svak varme i litt olivenolje til paprikaen blir helt bløt. Fordel det på bunnene,dryss over litt hakket sort oliven, en ansjosfilet, et basilikumblad og topp med en skive mozzarella.
Røkelaks
Prikk bunnene med en gaffel og stek dem naturelle. Topp de nystekte bunnene med røkelaks og litt creme fraiche. Pynt gjerne med dill.
Eller lag pizzapaiene som barna liker dem best: Med tomatsaus, ost og skinke!
Elvis toast
Du trenger:
2 skiver loff
2 ss peanøttsmør
1 liten banan
smør til steking
Rist loffskivene lett og smør dem med peanøttsmør. Skjær bananen i skiver og legg skivene på den ene loffskiven.
Legg den andre skiven på toppen og stek toasten i smør i panne.