Fiskesuppe Fiskesuppe er ikke bare god og sunn vintermat, den er også forbløffende enkelt å lage. Her får du mesterkokken Harald Osas oppskrift.
Tilslørte bondepiker Høsten er her og eplene er klare. Fredagskosen i dag må være Lises tilslørte bondepiker. Av Heidi Rode
Økologisk suppe Onsdag hadde Lise besøk av an annen kokk, Espen Larsen. Sammen laget de økologisk suppe med kalvebryst. Av Heidi Rode
Sei med herlig saus Dagens middagstips fra kokke-Lise er sei med purre, sitron og egg og persille-saus. Av Heidi Rode
Norsk kveite med blåskjell Gi helgen og fredagskvelden en smaksopplevelse utenom det vanlige. Få med deg Kokkelandslagets Kari Innerå, og vår egen Lise Finckenhagen, lage norsk kveite med blåskjell. Dette må du ikke gå glipp av! Av Frida Rosendal
Sprøstekt andebryst Sprøstekt andebryst med ingefær-og honningstekt kålrot er på Lises meny i dag. Av Heidi Rode
Enkel plommechutney Lyst på en nydelig og enkel pommechutney? Gjør som kokke-Lise, oppskriften finner du her! Av Frida Rosendal
Sennepsbakt ishavsrøye Tirsdag lager kokke-Lise fisk til middag og det kan jo du også gjøre. Her er en spennende oppskrift på ishavsrøye. Av Heidi Rode