Bestemors pepperkaker Lise Finckenhagen deler oppskriften på sine perfekte pepperkaker med oss. Hun har også tips til pepperkakehus, både montering og pynting.
Fiskesuppe Fiskesuppe er ikke bare god og sunn vintermat, den er også forbløffende enkelt å lage. Her får du mesterkokken Harald Osas oppskrift.
Salat med posjerte egg Det er ingen grunn til å la restene etter søndagsmiddagen stå ubrukte. Lag i stedet en deilig salat med posjerte egg!
Tilslørte bondepiker Høsten er her og eplene er klare. Fredagskosen i dag må være Lises tilslørte bondepiker. Av Heidi Rode
Økologisk suppe Onsdag hadde Lise besøk av an annen kokk, Espen Larsen. Sammen laget de økologisk suppe med kalvebryst. Av Heidi Rode
Sei med herlig saus Dagens middagstips fra kokke-Lise er sei med purre, sitron og egg og persille-saus. Av Heidi Rode
Norsk kveite med blåskjell Gi helgen og fredagskvelden en smaksopplevelse utenom det vanlige. Få med deg Kokkelandslagets Kari Innerå, og vår egen Lise Finckenhagen, lage norsk kveite med blåskjell. Dette må du ikke gå glipp av! Av Frida Rosendal
Sprøstekt andebryst Sprøstekt andebryst med ingefær-og honningstekt kålrot er på Lises meny i dag. Av Heidi Rode