NRK Meny
Normal

Truet av gal beundrer

Michael Jackson går med skuddsikker vest før han skal gjøre comeback på scenen i London.

Michael Jackson, 2006.
Foto: LEWIS WHYLD / AP

Michael Jackson, Guinness, 2006
Foto: JOHN WRIGHT / AP

Nett-tv: Per Sundnes om Michael Jacksons World Music-opptreden

Les også: Ny Jacko-plate på vei?

Alt om Michael Jackson!  

Michael Jackson er i London for det han håper kan bli hans comeback. Samtidig må han bære skuddsikker vest når han viser seg offentlig, melder NTB.

Vil gjenskape «Thriller»

Popstjernen er i London for å gjenskape «Thriller»-videoen på scenen under World Music Awards. Det er første gang i det nye millenniet at Jackson opptrer, og han har knapt vist seg siden juni 2005, da rettssaken mot ham ble avsluttet.

Det er en Jackson med enorm hårmanke og tykt med leppestift på leppene som viser seg for pressen igjen, bak sorte solbriller. Og selv om han viser - på karakteristisk vis - v-tegnet til publikum, har han nok av bekymringer.

Drapstrusler

Den myteomspunnede artisten har nemlig mottatt flere drapstrusler fra en australsk artist, skriver britiske The Sun. Avisen skriver videre at popartisten voktes av fire livvakter.

- Brevene kommer fra en mann som arbeider som dragshowartist i King's Cross-området i Sydney. Innholdet er mildt sagt ubehagelig. Personen er besatt av Michael, sier en kilde til The Sun.

Frir til Jackso

Jacksons «beundrer» bruker artistnavnet Melanie. I brevene frir han blant annet til Jackson.

- Men han skriver andre ting også. Han sier at han kjenner Michael og at de må gifte seg. Michael har fått søvnproblemer på grunn av denne karen, sier kilden videre til The Sun.