Hopp til innhold

Truet av gal beundrer

Michael Jackson går med skuddsikker vest før han skal gjøre comeback på scenen i London.

Michael Jackson, 2006.
Foto: LEWIS WHYLD / AP

Michael Jackson, Guinness, 2006
Foto: JOHN WRIGHT / AP

Nett-tv: Per Sundnes om Michael Jacksons World Music-opptreden

Les også: Ny Jacko-plate på vei?

Alt om Michael Jackson!  

Michael Jackson er i London for det han håper kan bli hans comeback. Samtidig må han bære skuddsikker vest når han viser seg offentlig, melder NTB.

Vil gjenskape «Thriller»

Popstjernen er i London for å gjenskape «Thriller»-videoen på scenen under World Music Awards. Det er første gang i det nye millenniet at Jackson opptrer, og han har knapt vist seg siden juni 2005, da rettssaken mot ham ble avsluttet.

Det er en Jackson med enorm hårmanke og tykt med leppestift på leppene som viser seg for pressen igjen, bak sorte solbriller. Og selv om han viser - på karakteristisk vis - v-tegnet til publikum, har han nok av bekymringer.

Drapstrusler

Den myteomspunnede artisten har nemlig mottatt flere drapstrusler fra en australsk artist, skriver britiske The Sun. Avisen skriver videre at popartisten voktes av fire livvakter.

- Brevene kommer fra en mann som arbeider som dragshowartist i King's Cross-området i Sydney. Innholdet er mildt sagt ubehagelig. Personen er besatt av Michael, sier en kilde til The Sun.

Frir til Jackso

Jacksons «beundrer» bruker artistnavnet Melanie. I brevene frir han blant annet til Jackson.

- Men han skriver andre ting også. Han sier at han kjenner Michael og at de må gifte seg. Michael har fått søvnproblemer på grunn av denne karen, sier kilden videre til The Sun.

Kulturstrøm

  • Norsk politi er på plass i Malmö – kjem frå Oslo Politidistrikt

    Eurovision-veka i Malmö er i gang, og norsk politi er på plass.

    Politidirektoratet vil ikkje seie kor mange frå norsk politi som skal hjelpe svensk politi.

    – Vi går ikkje ut med det eksakte talet på personar som skal delta, men kan stadfeste at personellet kjem frå Oslo Politidistrikt som har god kompetanse på denne typen oppdrag, skriv seksjonssjef Torgeir Haugen i ein e-post til NRK.

    I Sverige er arrangementet sett på som ein «nationell särskild händelse», som betyr eit stort politioppbod frå heile Sverige og nabolanda.

    Det er vente store demonstrasjonar i byen denne veka.

  • Nintendo varsler ny konsoll i år

    Det japanske spillselskapet Nintendo varsler at arvtakeren til deres spillkonsoll Switch vil bli presentert innen utgangen av selskapets regnskapsår, melder nyhetsbyrået AFP.

    Nintendo Switch er selskapets mestselgende konsoll noensinne. I desember 2023 var det solgt 139 millioner eksemplarer på verdensbasis.