NRK Meny
Normal

Ny Jacko-plate på vei?

Den abdiserte popkongen Michael Jackson jobber med oppfølger til ”Invincible” fra 2001.

Michael Jackson
Foto: KOJI SASAHARA / AP

Michael Jackson på MTV Japans Video Music Awards
Foto: STR / AFP

Michael Jackson skal i følge EkstraBladet gjøre et nytt forsøk på å klatre opp på poptronen han befant seg på for en del år siden.

Ingen stor suksess

Det er fem år siden han ga ut ”Invincible”, som ikke ble noen stor suksess. Men nå jobber han med en ny plate i Irland, sammen med Will.i.Am, kjent fra Black Eyed Peas, melder EkstraBladet.

Etter at Michael Jackson ble frikjent for pedofillianklagene  i 2005 flyttet han til Bahrain, og det har flere ganger vært spekulert i comeback. Blant annet om et samarbeid med 50 Cent .

Det er ikke komment noen offisielle uttalelser, men det forventes at plateselskapet Two Seas gir ut plata en gang i 2007.

Kulturstrøm

 • Kurt Nilsen flytter hjem til Bergen

  Kurt Nilsen gir opp Østlandet og flytter hjem igjen. Sangeren ønsker å reetablere seg i Bergen og styre karrieren herfra, skriver BT. Nilsen har bodd i Minnesund i to år sammen samboeren. I vår ble det brudd mellom de to. Nå ser han frem til å turnere med julekonserter rundt om i Norge.

  kurt 3
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
 • Støre: – 22. juli ble et begrep

  – For sju år siden ble 22. juli et begrep i vår historie, med alt den dagen rommer av lidelse, smerte og sorg, sa Ap-leder Jonas Gahr Støre i sin tale på Utøya.

  Minnemarkering på Utøya 22. juli.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix