TIX vant Finalen i Melodi Grand Prix 2021
Foto: Nrk / NTB

Melodi Grand Prix 2021

Oppsummert

Artisten TIX vant finalen i MGP med låten «Fallen angel» og skal representere Norge i Eurovision Song Contest i Rotterdam i mai.

 • Hviterussland kan bli diska fra MGP

  Hviterussland kan bli diskvalifisert fra den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix, melder Reuters. EBU sier bidraget deres ikke er passende. Bandet bak sangen har før gitt ut sanger som gjør narr av protestene mot president Aleksandr Lukasjenko.

 • MGP-seer skuffet over resultatet

  – Selvølgelig er jeg skuffet over at Keiino tapte, sier Katri Somby, men understreker at man bare må godta resultatet.TIX vant med 380.033 stemmer, Keiino fikk 281.043. Men Keiino-gjengen ser fremover. De skal nemlig slippe en ny låt om noen uker.

 • Se intervju med MGP-vinneren

  Se NRKs nachspiel-sending fra Melodi Grand Prix. Her får du blant annet se intervju med vinneren TIX.

Kulturstrøm

 • Roy Lønhøiden kan havne i fengsel

  Den Spellemann-nominerte artisten reagerer sterkt på boten han fikk etter å ha kjørt over en stengt grenseovergang. I mars ble Lønhøiden stansa av norsk politi etter å ha passert en stengt grenseovergang.

  – Jeg har ikke råd til å betale noen bot. Det har vært dårlig med spillejobber det siste året. Da blir det i så fall fengsel, sier han.

 • Iron Maiden til Norge i 2022

  Musikkfestivalen Tons of Rock avlyser årets festival. Samtidig annonserer de at britiske Iron Maiden gjester Oslo og Ekebergsletta sommeren 2022.

  Iron Maiden i Trondheim
  Foto: Jørn Gjersøe
 • Tons of Rock avlyst

  Festivalen Tons of Rock er avlyst, melder festivalen selv på sine nettsider. Festivalen skulle vært avholdt på Ekebergsletta 23.-25. juni. De som har kjøpt billett til årets festival - eller til fjorårets, som også ble avlyst - kan bruke denne på neste års festival.