NRK Meny
Normal

Meat Loaf kollapset på scenen

Artisten Meat Loaf kollapset på scenen under en konsert i Canada.

KOLLAPSET: Artisten Meat Loaf falt om på scenen under en konsert i Canada i natt.

– Han fremførte ««I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)» og plutselig kollapset han, sier en av konsertgjengerne til avisen The Edmonton Journal.

Den 68 år gamle amerikanske rockeren og skuespilleren falt om på scenen og ble hentet i ambulanse under en konsert i Edmonton i Canada i natt. Nettstedet TMZ har lagt ut en video som viser at artisten blir hjulpet av bandkolleger.

Trodde det var en del av showet

US-ENTERTAINMENT-MUSIC-MEATLOAF-FILES

HENTET AV AMBULANSEN: Meat Loaf.

Foto: EMMANUEL DUNAND / Afp

Publikum skal først ha trodd at fallet var en del av showet. Meat Loaf, som egentlig heter Marvin Lee Aday er kjent for sine eksentriske sceneopptredener. Men da bandet sluttet å spille, og gikk bort for å hjelpe artisten gikk alvoret opp for fansen.

Hva som er grunnen til Meat Loaf falt om er ikke kjent. BBC opplyste noen timer senere at tilstanden hans er stabil og god, men uten å oppgi noen kilde.

Har avlyst konserter

Ifølge den britiske avisen The Guardian har han avlyst to konserter tidligere på grunn av sykdom.

Han har kollapset på scenen flere ganger før, og skal ha en sykdom som forårsaker ujevn hjerterytme.

Meat Loafs album «Bat Out of Hell» har solgt mer enn 43 millioner kopier og fortsetter å selge ca. 200.000 eksemplarer i året 40 år etter at albumet ble gitt ut.

Kulturstrøm

  • Populær 50 år etter sin død

    Charlotte Wankel er gjenstand for mye interesse, 50 år etter sin død. Hvem var hun, en av våre mest fremtredende moderne kunstnere? Radiomagasinet Studio 2 er på saken.

    Visste du at Norge akkurat nå er dypt inne i en snøkrabbe-krig? EU og norske myndigheter er rykende uenige om hvem som skal få fiske snøkrabber på Svalbard og ikke minst hvor mye de skal fiske. Nå skjerper EU kravene etter instruks fra sin egen fiskerikomité. ** I sommer har Aftenposten avslørt en rekke tilfeller der eksamenssensorer i høyere utdanning har satt karakterer som fremstår som helt tilfeldige. Nå mener Extrastiftelsen at tildelingen av forskningsmidler også foregår på svært tilfeldige måter. ** Lenge har vi trodd at det kun var menn som reiste til Paris for å lære malerkunst av Henri Matisse. Nå viser det seg at også den kvinnelige kunstneren Charlotte Wankel var elev hos den franske mesteren. 50 år etter sin død er hun endelig i ferd med å få sin anerkjennelse. ** Turkmenistans president Gurbanguly Berdymukhamedov – bedre kjent som Arkadag har blant annet forbudt sorte biler, badetøy, neglelakk og hårfarge. Men hvem er han? ** Vi fortsetter vår serie om musikken som kanskje litt ufrivillig har blitt sommerhits. I dag handler det om ABBA-låta "Our Last Summer". ** Netflix-serien "Orange is the new black" handler om rikmannsdattera Piper Chapman som plutselig havner i fengsel og alle de rare menneskene hun møter innenfor murene. Nå er sjette sesong her og vi anmelder.
  • Fotball-VM ble radiosuksess

    Lytterne har strømmet til den digitale radiokanalen NRK Sport under fotball-VM.

    – Oppsiktsvekkende gode tall. Vi har vært helt oppe i 28 prosent markedsandel på den mest hørte kampen (kvartfinalen Russland–Kroatia), sier fungerende mediedirektør i NRK, Arne Helsingen (NTB).