Hopp til innhold

Meat Loaf kollapset på scenen

Artisten Meat Loaf kollapset på scenen under en konsert i Canada.

KOLLAPSET: Artisten Meat Loaf falt om på scenen under en konsert i Canada i natt.

– Han fremførte ««I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)» og plutselig kollapset han, sier en av konsertgjengerne til avisen The Edmonton Journal.

Den 68 år gamle amerikanske rockeren og skuespilleren falt om på scenen og ble hentet i ambulanse under en konsert i Edmonton i Canada i natt. Nettstedet TMZ har lagt ut en video som viser at artisten blir hjulpet av bandkolleger.

Trodde det var en del av showet

US-ENTERTAINMENT-MUSIC-MEATLOAF-FILES

HENTET AV AMBULANSEN: Meat Loaf.

Foto: EMMANUEL DUNAND / Afp

Publikum skal først ha trodd at fallet var en del av showet. Meat Loaf, som egentlig heter Marvin Lee Aday er kjent for sine eksentriske sceneopptredener. Men da bandet sluttet å spille, og gikk bort for å hjelpe artisten gikk alvoret opp for fansen.

Hva som er grunnen til Meat Loaf falt om er ikke kjent. BBC opplyste noen timer senere at tilstanden hans er stabil og god, men uten å oppgi noen kilde.

Har avlyst konserter

Ifølge den britiske avisen The Guardian har han avlyst to konserter tidligere på grunn av sykdom.

Han har kollapset på scenen flere ganger før, og skal ha en sykdom som forårsaker ujevn hjerterytme.

Meat Loafs album «Bat Out of Hell» har solgt mer enn 43 millioner kopier og fortsetter å selge ca. 200.000 eksemplarer i året 40 år etter at albumet ble gitt ut.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters