Marcus & Martinus i samarbeid med amerikansk raptalent

Tvillingduoen slipper ny låt sammen med den unge rapperen Silentó.

Silento (i midten) rapper på Marcus og Martinus nye låt «Like it Like it»

Silentó (i midten) rapper på Marcus og Martinus nye låt «Like it Like it» som etter planen skal slippes 19. mai 2017

Foto: Robin Bøe

Den 19 år gamle rapperen Ricky Lamar Hawk, bedre kjent under artistnavnet Silentó, ble for alvor kjent da han slapp debutsingelen «Watch Me (Whip/Nae Nae)» i 2015.

Låten har over 200 millioner avspillinger på Spotify og er blitt sett nesten 1,3 milliard ganger på Youtube, noe som gjør den til Youtubes 31. mest sette video. Det er spesielt de enkle dansestegene som har fått mye oppmerksomhet og som har fått videoen til å gå viralt.

Se videoen under:

Spilt inn video i L.A.

Nå har 19-åringen blitt med på norske Marcus & Martinus nyeste låt. Låten heter «Like it Like it» og skal etter planen slippes 19. mai.

– Vi hadde lyst på en feature på låten, og vi ønsket oss veldig en som passet til oss. Vi synes jo Silento er veldig flink og kul så når plateselskapet vårt fikk til dealen ble vi veldig glade, forteller tvillingguttene i en e-post til NRK.

Låten ble spilt inn i Stockholm og selv om Silentó gjorde sin rapdel i et annet studio, forteller Marcus og Martinus at de var sammen i Los Angeles i påsken for å lage videoen til låten.

Vil slå an internasjonalt

Coveret til Marcus og Martinus nye låt «Like it Like it» som etter planen skal slippes 19. mai 2017.

Coveret til Marcus og Martinus nye låt «Like it Like it» som etter planen skal slippes 19. mai 2017.

Foto: FRED JONNY

Da NRK tidligere i år spurte tvillingbrødrene om hvor de så for seg å være om to år, stod det internasjonale markedet høyt på lista.

– Vi håper at dette er et skritt i den retningen. Det er jo veldig gøy å jobbe med en artist som er så populær i et land vi ikke er så godt kjent i, enda, skriver guttene videre.

15-åringene har tidligere ramset opp flere artister de kunne tenke seg å samarbeide med, som for eksempel Zara Larsson, Justin Bieber, Rihanna og Bruno Mars.

Har dere noen flere samarbeid på gang?

– Vi jobber med masse forskjellig nå, så det kan hende :) Det blir en sommer med masse moro! Vi skal reise, slippe mer musikk og så er det jo mulig vi får noen nye venner på veien, svarer tenåringsidolene

Kulturstrøm

  • Første kulturmillionene er på vei

    Onsdag ble de første søknadene til Kulturrådets stimulusordning godkjent, og 42 millioner kroner er nå på vei ut. Kulturrådet har ferdigbehandlet 21 av totalt de 120 søknadene som er kommet inn siden fredag 23. oktober.

  • Ny redaktør i Svalbardposten

    Børre Haugli er ansatt som redaktør i Svalbardposten. Han er opprinnelig fra Harstad, men har jobbet store deler av sin karriere i Oslo, sist som redaksjonell leder i Morgenbladet. Det skriver Svalbardposten.