Dette trenger du
2 pers.
2 skiver godt brød
1 hvitløkfedd
Olivenolje
4-6 tynne skiver mørbrad à ca 50 g
1 rund mozzarellaost, skåret i skiver
Salt og kvernet pepper
2 grillede røde paprika, skåret i små terninger
1/2 rød chili, finhakket
1 papaya, skrelt og renset for frø og skåret i små terninger
2 vårløk, finsnittet
Saften av 1 - 2 lime
Noen dråper balsamicoeddik
4 ss olivenolje
Hakket frisk koriander
Salt og pepper
Slik gjør du
Bland sammen alle ingrediensene til salsaen. Smak til med salt og pepper. La salsaen trekke ca 30 minutter slik at alle smakene får utviklet seg. Toast eller grill brødet i en grillpanne.
Gni det inn med hvitløk og drypp over noen dråper olivenolje. Krydre kjøttet med salt og pepper.
Stek det raskt på begge sider i en stekepanne eller grillpanne. Anrett kjøtt, mozzarella og salsa lagvis på grillet brød.