Hopp til innhold

Youtube-stjerner lager musikk av Sheens medieutspill

Charlie Sheen har fått mye spalteplass etter flere bisarre intervjuer i det siste. Nå har internetts største slagerkonger brukt intervjuene til å lage noe som etter alt å dømme blir en stor netthit.

Skuespilleren fikk nylig sparken fra Tv-serien «Two and a Half Men» og har brukt de siste ukene til å kritisere eks-koner, eks-kollegaer og ikke minst lagt ut om sin egen fortreffelighet og om samlivet med sine to kjærester.

Så når internetts største hitmakergruppe lager en sang rundt Sheens medieutspill, er det ventet at oppmerksomheten bare vil øke.

charlie sheen, two and a half men

Sheen med skuespillerne i 'Two and a Half Men' fra mer harmoniske tider.

Foto: PHIL McCARTEN / Reuters
Lagde gigahit av nyhetsinnslag

The Gregory Brothers står bak en lang rekke nettsuksesser og ble for alvor kjent da de lagde en musikkversjon av et nyhetsinnslag hvor 24-åringen Antoine Dodson raste mot en person som forsøkte å trenge seg inn på søsterens soverom.

Sangen ”The Bed Intruder Song” ble en gigantisk Youtube-hit som gikk helt til topps over hva som var mest vist når regnskapet for 2010 skulle gjøres. Musikkvideoen nådde 50 millioner visninger innen seks måneder og er nå vist nesten 75 millioner ganger.

Mestere i auto-tune

Men nå er det altså Charlie Sheen som står i sentrum for oppmerksomheten fra de fire hitsnekrerne. I låta "Winning" går bandet løs på Sheens etter hvert legendariske utsagn. Med tung bruk av effekten auto-tune, blir utsagnene tonelagt slik at de skal harmonere med Sheens manglende bakkekontakt.

Videoen har ligget ute siden tirsdag morgen og har i skrivende stund nådd 145.000 visninger. Det er all grunn til å tro at dette tallet vil skyte i været ved neste sammenregning hos Youtube.

– Det er ikke umulig at en del av framtida til popkulturen ligger i ting som dette: Full intergrering mellom viral video, remikskultur og låtskriverhåndverk, har nettkommentator Jan Omdahl tidligere uttalt til NRK om musikkvideoene til The Gregory Brothers.

På turné med Charlie

Sheen har brukt de siste dagene til å opprette en Twitter-konto og en egen stream hvor han kommer med en rekke usammenhengende ytringer, men han har til nå ikke kommentert låta.

The Gregory Brothers planlegger en turné med flere andre Youtube-artister, så det er store sjanser for at mange i USA får mulighet til å høre låta med den eksentriske skuespilleren fra en livescene også.

Kulturstrøm

  • Norsk politi er på plass i Malmö – kjem frå Oslo Politidistrikt

    Eurovision-veka i Malmö er i gang, og norsk politi er på plass.

    Politidirektoratet vil ikkje seie kor mange frå norsk politi som skal hjelpe svensk politi.

    – Vi går ikkje ut med det eksakte talet på personar som skal delta, men kan stadfeste at personellet kjem frå Oslo Politidistrikt som har god kompetanse på denne typen oppdrag, skriv seksjonssjef Torgeir Haugen i ein e-post til NRK.

    I Sverige er arrangementet sett på som ein «nationell särskild händelse», som betyr eit stort politioppbod frå heile Sverige og nabolanda.

    Det er vente store demonstrasjonar i byen denne veka.

  • Nintendo varsler ny konsoll i år

    Det japanske spillselskapet Nintendo varsler at arvtakeren til deres spillkonsoll Switch vil bli presentert innen utgangen av selskapets regnskapsår, melder nyhetsbyrået AFP.

    Nintendo Switch er selskapets mestselgende konsoll noensinne. I desember 2023 var det solgt 139 millioner eksemplarer på verdensbasis.