Nå kan du jobbe for Charlie Sheen

Den eksentriske skuespilleren søker etter en praktikant som kan hjelpe ham med sosiale medier.

Charlie Sheen

Den skandaleombruste skuespilleren Charlie Sheen søker nå etter en praktikant.

Foto: PHIL McCARTEN / Reuters

Skuespilleren som de siste årene har gjort suksess med tv-serien «Two and a Half Men», har de siste ukene sørget for mer oppmerksomhet rundt sin stadig mer bisarre oppførsel.

Drakk tigerblod

CBS stoppet innspillingen av tv-serien for resten av sesongen etter at Sheen ga en rekke bisarre intervjuer der han blant annet skjelte ut Anonyme alkoholikere, alle jentene han har festet med, ekskona Brooke og «Two and a Half Men»-skaperen Chuck Lorre, som han kalte «en dum, dum liten mann» og «en klovn».

Video Charlie Sheen om dopbruk

NETT-TV: Charlie Sheen lar seg intervjue om dopbruk av ABC News.

I går hadde Warner Brothers fått nok og sendte ut en pressemelding hvor de sparket skuespilleren .

Sheen ble senere på dagen observert i Hollywood veivende med en machete mens han drakk fra en flaske med påskriften «tigerblod».

Sommerjobb

I begynnelsen av mars opprettet Sheen en profil på mikrobloggingstjenesten Twitter hvor han har fortsatt med sine usammenhengende uttalelser.

I løpet av åtte dager den amerikanske skuespilleren fått over to millioner følgere på sin profil, og han har iløpet av denne perioden også produsert sitt eget tv-program på nettet.

I takt med sin stigende popularitet på nettet, har Sheen åpenbart sett behovet for å ansette flere folk i staben sin. Tirsdag la han via sin Twitter-profil ut en stillingsannonse hvor han søker etter en praktikant.

Stillingen løper over åtte uker i sommer og innebærer å legge en strategi for filmstjernens bruk av sosiale medier.

– Denne unike praktikant-stillingen vil gi en hardtarbeidende, motivert, kreativ, ressursterk og sosiale medier-gluping muligheten til å jobbe tett med Charlie Sheen med sosiale medier, heter det i stillingsannonsen.

Stillingen er lønnet og interesserte må sende inn en kortfattet søknad innen 11. mars.

Kulturstrøm

 • Kanye snakket om «presidentkallet»

  I et tre timer langt radiointervju hos Joe Rogan snakket Kanye West om sitt kall etter å bli «lederen av den frie verden». Han kom også med udokumenterte antydninger om at Bob Marley, Michael Jackson og Prince hadde blitt drept, melder Variety.

  Kanye West
  Foto: ANGELA WEISS
 • Fremtidens kunst

  Norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år. Ny teknologi og digitale kunstauksjoner har gjort det mulig å nå kunstsamlere over hele verden.

  Digital kunst omsettes for millioner – norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år