Charlie Sheen får sparken fra Warner Brothers

Etter de siste ukers medieskandaler fra skuespiller Charlie Sheen har TV-selskapet Warner Brothers fått nok.

Video Charlie Sheen om dopbruk

Video: I et intervju med ABC News forteller Charlie Sheen om sitt forhold til pornostjerner og narkotika.

I en uttalelse skriver de: Etter nøye overveielser har Warner Bros. Television, besluttet å avslutte kontrakten med Charlie Sheen, i forbindelse med tv-serien «Two and a Half Men» med umiddelbar virkning.

I et elleve sider langt oppsigelsesbrev skriver TV-selskapet til Sheen at hans selvødeleggende livsstil, hans manglende ønske om å søke hjelp og generelle moralske forfall er uforenelig med arbeidet i TV-serien, skriver nettstedet TMZ.com.

Sheen hadde kontrakt ut 2012. Det er ikke tatt noen avgjørelse om serien vil fortsette eller om den legges ned.

– Gode nyheter

– Dette er gode nyheter. Nå trenger jeg aldri ha på meg de idiotiske skjortene igjen, sier Sheen til TMZ.com

Det har stormet rundt skuespilleren de siste årene, og det toppet seg da CBS stoppet innspillingen av TV-serien for resten av sesongen etter at Sheen ga en rekke bisarre intervjuer der han blant annet skjelte han ut Anonyme alkoholikere, alle jentene han har festet med, ekskona Brooke og «Two and a Half Men»-skaperen Chuck Lorre, som han kalte «en dum, dum liten mann» og «en klovn».

Broket fortid

Den skandalefulgte 45-åringen er for tiden den best betalte skuespilleren på amerikansk TV, og på tross av alle de alkohol- og doprelaterte hendelsene i 2010, signerte CBS og Warner Bros. en kontrakt med Sheen for ytterligere to sesonger i mai i fjor. Ifølge Reuters gir avtalen Sheen en årslønn på 27,5 millioner dollar.
I Norge sendes «Two and a Half Men» på TV3 og Viasat 4.

Sheen truet også sin ekskone med kniv 1.juledag for tre år siden. En forseelse han senere erklærte seg skyldig i og slapp dermed fengselsstraff.

Ifølge politiforklaringen fortalte ekskona Brooke Mueller hvordan Sheen bandt henne til sengen og truet med å drepe henne med den 10 cm lange kniven han holdt i den ene hånden, hvis hun fortalte om dette til noen andre.

Kulturstrøm

 • Kanye snakket om «presidentkallet»

  I et tre timer langt radiointervju hos Joe Rogan snakket Kanye West om sitt kall etter å bli «lederen av den frie verden». Han kom også med udokumenterte antydninger om at Bob Marley, Michael Jackson og Prince hadde blitt drept, melder Variety.

  Kanye West
  Foto: ANGELA WEISS
 • Fremtidens kunst

  Norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år. Ny teknologi og digitale kunstauksjoner har gjort det mulig å nå kunstsamlere over hele verden.

  Digital kunst omsettes for millioner – norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år