Hopp til innhold

Charlie Sheen får sparken fra Warner Brothers

Etter de siste ukers medieskandaler fra skuespiller Charlie Sheen har TV-selskapet Warner Brothers fått nok.

Video Charlie Sheen om dopbruk

Video: I et intervju med ABC News forteller Charlie Sheen om sitt forhold til pornostjerner og narkotika.

I en uttalelse skriver de: Etter nøye overveielser har Warner Bros. Television, besluttet å avslutte kontrakten med Charlie Sheen, i forbindelse med tv-serien «Two and a Half Men» med umiddelbar virkning.

I et elleve sider langt oppsigelsesbrev skriver TV-selskapet til Sheen at hans selvødeleggende livsstil, hans manglende ønske om å søke hjelp og generelle moralske forfall er uforenelig med arbeidet i TV-serien, skriver nettstedet TMZ.com.

Sheen hadde kontrakt ut 2012. Det er ikke tatt noen avgjørelse om serien vil fortsette eller om den legges ned.

– Gode nyheter

– Dette er gode nyheter. Nå trenger jeg aldri ha på meg de idiotiske skjortene igjen, sier Sheen til TMZ.com

Det har stormet rundt skuespilleren de siste årene, og det toppet seg da CBS stoppet innspillingen av TV-serien for resten av sesongen etter at Sheen ga en rekke bisarre intervjuer der han blant annet skjelte han ut Anonyme alkoholikere, alle jentene han har festet med, ekskona Brooke og «Two and a Half Men»-skaperen Chuck Lorre, som han kalte «en dum, dum liten mann» og «en klovn».

Broket fortid

Den skandalefulgte 45-åringen er for tiden den best betalte skuespilleren på amerikansk TV, og på tross av alle de alkohol- og doprelaterte hendelsene i 2010, signerte CBS og Warner Bros. en kontrakt med Sheen for ytterligere to sesonger i mai i fjor. Ifølge Reuters gir avtalen Sheen en årslønn på 27,5 millioner dollar.
I Norge sendes «Two and a Half Men» på TV3 og Viasat 4.

Sheen truet også sin ekskone med kniv 1.juledag for tre år siden. En forseelse han senere erklærte seg skyldig i og slapp dermed fengselsstraff.

Ifølge politiforklaringen fortalte ekskona Brooke Mueller hvordan Sheen bandt henne til sengen og truet med å drepe henne med den 10 cm lange kniven han holdt i den ene hånden, hvis hun fortalte om dette til noen andre.

Kulturstrøm

  • Buing under Israels øving til ESC-semifinale

    Da Israel øvde i Malmö onsdag kveld ble det buet fra salen. Ifølge opptak NRK har hørt og Aftonbladet. Den svenske avisen skriver også at sikkerhetsvakter stod langs trappen opp til scenen da den israelske artisten Eden Golan stod på scenen under generalprøven. Når den andre semifinalen går av stabelen torsdag sensurerer EBU lyden ut på lufta.

  • Får støtte frå pappa

    Den svenske artisten Eric Saade markerte støtte for Palestina under eit Eurovision-arrangement tysdag.

    No får han støtte frå pappa Walid Saade, melder Expressen.

    – Vi viser at vi finst og at det som pågår ikkje får skje, seier han til avisa.

    Besteforeldra til Eric Saade flykta frå Palestina til Libanon i 1948.

    Sweden Eurovision Song Contest Semi-Final
    Foto: Martin Meissner / AP
  • Regjeringen gir en million kroner til Rørosmartnan

    – Rørosregionen er en viktig region for Norge. En investering i kvalitet for investering for Rørosmartnan gir et godt bidrag. Sammen med det lokale næringslivet vil regjeringen bidra til at kulturhistorien og tradisjonene blir sikret på Røros og bevilge 1.000.000 kroner til Rørosmartnan, sier Jonas Gahr Støre.

    Støre var i vinter på besøk på Røros og åpnet arrangementet som første statsminister. Bidraget kommer I forbindelse med revidert nasjonalbudsjett, som legges fram 14. mai.

    – Dette er en merkedag for oss på Røros, og et viktig signal om at Rørosregionen er viktig også for hele Norge, sier ordfører Isak Veierud Busch (A).

    Støre på Rørosmartnan
    Foto: Statsministerens kontor