NRK Meny
Normal

Krf-lederen har gjort sitt valg

Fredrik Skavlan klarte etter mye om og men å få Krf-lederen til å velge mellom Jens Stoltenberg og Erna Solberg. Men først etter å ha justert litt på spørsmålet.

Video hareide-jens

Krf spås å havne i en vippeposisjon som kan avgjøre resultatet av stortingsvalget i 2013, men partileder Knut Arild Hareide har ennå ikke villet avsløre om det er Høyre eller Arbeiderpartiet som kommer til å få deres støtte hvis dette blir aktuelt.

I kveldens «Skavlan»-sending blir Krf-lederen spurt om det er Jens eller Erna som får hans stemme.

Velger den morsomste

– Jeg vet det ikke helt selv ennå. Det som er viktigst, er de politiske sakene, begynner Hareide, før programleder Skavlan avbryter:

– La meg spørre på en annen måte: Hvem av disse vil du helst være strandet på en øde øy med?

Etter mye frem og tilbake kommer 39-åringen frem til at én av partileder-rivalene nok vil være et morsommere selskap enn den andre. Se hvem Hareide velger i videoklippet øverst i artikkelen.

Fra Hollywood til utro ektemenn

Michael Nyqvist

Hollywood-aktuelle Michael Nyqvist kommer til Skavlan i kveld.

Foto: Heiko Junge / Scanpix

Blant kveldens øvrige gjester finner vi den Hollywood-aktuelle skuespilleren Michael Nyqvist, kjent fra «Tilsammans» og «Millennium»-trilogien. Nå er han aktuell som skurk i «Mission Impossible: Ghost Protocol».

Les også: – Totalt usannsynlig å spille mot Tom Cruise

Den britiske privatdetektiven Rebecca Jane jobber med å avsløre utro ektemenn, og kommer til Skavlan for å dele sine tips. Forfatter og humorist Mark Levengood skal på sin side fortelle hvordan det er å leve sammen med ektemannen Jonas Gardell.

Kveldens musikalske godbit står den skotske artisten Emeli Sandé for, hun fikk nylig kritikerprisen på Brit Awards.

Kulturstrøm

  • Artistpropsjekt fra ASAP Rocky

    Det er en imponerende liste artister med på nye albumet til rapperen Rakim Mayers, bedre kjent som ASAP Rocky. I tillegg til Lauryn Hill og Frank Oscean er Plus FKA twigs, Kid Cudi, Dev Hynes, Skepta, Puff Daddy, Snoop Dogg med flere listet som medvirkende, skriver Pichfork. Albumet heter «Testing» og ble sluppet i dag.

  • Grande åpner Riddu Riđđu

    Kulturminister Trine Skei Grande skal åpne årets Riddu Riđđu-festival i Manndalen i Kåfjord. Årets festival er den 27. i rekka, og går av stabelen 11. juli til 15.juli.

    Kulturministeren vil styrke norsk friluftsliv
    Foto: Gunnar Bratthammer