NRK Meny
Normal

Krf-lederen har gjort sitt valg

Fredrik Skavlan klarte etter mye om og men å få Krf-lederen til å velge mellom Jens Stoltenberg og Erna Solberg. Men først etter å ha justert litt på spørsmålet.

Video hareide-jens

Krf spås å havne i en vippeposisjon som kan avgjøre resultatet av stortingsvalget i 2013, men partileder Knut Arild Hareide har ennå ikke villet avsløre om det er Høyre eller Arbeiderpartiet som kommer til å få deres støtte hvis dette blir aktuelt.

I kveldens «Skavlan»-sending blir Krf-lederen spurt om det er Jens eller Erna som får hans stemme.

Velger den morsomste

– Jeg vet det ikke helt selv ennå. Det som er viktigst, er de politiske sakene, begynner Hareide, før programleder Skavlan avbryter:

– La meg spørre på en annen måte: Hvem av disse vil du helst være strandet på en øde øy med?

Etter mye frem og tilbake kommer 39-åringen frem til at én av partileder-rivalene nok vil være et morsommere selskap enn den andre. Se hvem Hareide velger i videoklippet øverst i artikkelen.

Fra Hollywood til utro ektemenn

Michael Nyqvist

Hollywood-aktuelle Michael Nyqvist kommer til Skavlan i kveld.

Foto: Heiko Junge / Scanpix

Blant kveldens øvrige gjester finner vi den Hollywood-aktuelle skuespilleren Michael Nyqvist, kjent fra «Tilsammans» og «Millennium»-trilogien. Nå er han aktuell som skurk i «Mission Impossible: Ghost Protocol».

Les også: – Totalt usannsynlig å spille mot Tom Cruise

Den britiske privatdetektiven Rebecca Jane jobber med å avsløre utro ektemenn, og kommer til Skavlan for å dele sine tips. Forfatter og humorist Mark Levengood skal på sin side fortelle hvordan det er å leve sammen med ektemannen Jonas Gardell.

Kveldens musikalske godbit står den skotske artisten Emeli Sandé for, hun fikk nylig kritikerprisen på Brit Awards.