Hopp til innhold

Kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West skilles

Kim Kardashian har sendt inn skilsmissepapirer og vil skilles fra Kanye West, ifølge talspersonen til Kardashian.

Kanye West og Kim Kardashian

SKILLES: Amerikanske medier melder at det sju år lange ekteskapet mellom Kim Kardashian og Kanye West går mot slutten.

Foto: Danny Moloshok / Reuters

Kjendisparet har vært gift i sju år. Kim Kardashian ber om delt omsorg for deres fire barn, sa talspersonen for Kardashian, Kim Welder, fredag. Det skriver New York Times.

Hun vil ikke utdype nærmere hva som er årsaken til at Kim Kardashian vil skilles.

Talsperson til West har så langt ikke gitt noen kommentar.

Det var kjendisnettstedet TMZ, som første meldte dette fredag.

Ryktene om en skilsmisse har svirret i flere uker. I september ble det også kjent at TV-serien Keeping Up With The Kardashians legges ned etter 14 år og 20 sesonger.

Kanye West var sist aktuell som presidentkandidat under høstens valg, men erkjente nederlag etter å ha kun fått i underkant av 50.000 stemmer.

260 millioner følgere

Ekteparet West/Kardashian ble i 2016 kåret til å være noen av de mektigste personlighetene på internett.

Da de giftet seg i 2014 ble de et av de mest omtalte kjendisparet i Hollywood, og er også kjent under navnet «Kimye».

Kanye West har gjort stor suksess som rapper etter solodebuten i 2004. Han er blant verdens mestselgende artister, ifølge Store Norske leksikon.

Kim Kardashian er del av en større sosietetsfamilie som blant annet har hatt flere realityprogrammer på TV. Hun ble for alvor kjent etter at en privat sexvideo ble lekket i 2007.

Samme år hadde Kardashian-familiens TV-serie «Keeping Up with the Kardashians» premiere på TV-kanalen E!.

Kim Kardashian har rundt 260 millioner følgere på sin private Instagram-konto, mens West har 30 millioner følgere på sin Twitter-konto.

Kulturstrøm

  • Céline Dion gjør comeback i OLs åpningsseremoni

    Arrangørene av sommer-OL i Paris bekreftet fredag at den canadiske artisten Céline Dion skal opptre under åpningsseremonien.

    Arrangørene har tidligere hintet om at den internasjonale popdronningen skulle opptre, men først fredag kveld ble det offisielt bekreftet, melder CNN.

    Céline Dion slutter seg dermed til Lady Gaga og den fransk-maliske artisten Aya Nakamura på scenen. Hun forventes å synge «L'Hymne à L'amour» – en hyllest til den franske legenden Edith Piaf.

    55-åringen måtte tidligere i år avlyse sin verdensturné fordi hun er rammet av sykdommen «stiff person syndrome», en svært sjelden, nevrologisk sykdom.

    Opptredenen i Paris er Dions første siden hun fikk diagnosen.

    (©NTB)

    Celine Dion begins world tour in her hometown
    Foto: ALICE CHICHE / AFP
  • Sendes på hemmelig oppdrag

    – Regissør Guy Ritchie er tydelig inspirert av klassiske «men-on-a-mission»-filmer. (...) Hans «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» er løst basert på sanne figurer og hendelser under andre verdenskrig, men Ritchie behandler historien som en enkel machofantasi med tvilsom logikk og glimt i øyet, skriver filmkritiker Birger Vestmo.