Kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West skilles

Kim Kardashian har sendt inn skilsmissepapirer og vil skilles fra Kanye West, ifølge talspersonen til Kardashian.

Kanye West og Kim Kardashian

SKILLES: Amerikanske medier melder at det sju år lange ekteskapet mellom Kim Kardashian og Kanye West går mot slutten.

Foto: Danny Moloshok / Reuters

Kjendisparet har vært gift i sju år. Kim Kardashian ber om delt omsorg for deres fire barn, sa talspersonen for Kardashian, Kim Welder, fredag. Det skriver New York Times.

Hun vil ikke utdype nærmere hva som er årsaken til at Kim Kardashian vil skilles.

Talsperson til West har så langt ikke gitt noen kommentar.

Det var kjendisnettstedet TMZ, som første meldte dette fredag.

Ryktene om en skilsmisse har svirret i flere uker. I september ble det også kjent at TV-serien Keeping Up With The Kardashians legges ned etter 14 år og 20 sesonger.

Kanye West var sist aktuell som presidentkandidat under høstens valg, men erkjente nederlag etter å ha kun fått i underkant av 50.000 stemmer.

260 millioner følgere

Ekteparet West/Kardashian ble i 2016 kåret til å være noen av de mektigste personlighetene på internett.

Da de giftet seg i 2014 ble de et av de mest omtalte kjendisparet i Hollywood, og er også kjent under navnet «Kimye».

Kanye West har gjort stor suksess som rapper etter solodebuten i 2004. Han er blant verdens mestselgende artister, ifølge Store Norske leksikon.

Kim Kardashian er del av en større sosietetsfamilie som blant annet har hatt flere realityprogrammer på TV. Hun ble for alvor kjent etter at en privat sexvideo ble lekket i 2007.

Samme år hadde Kardashian-familiens TV-serie «Keeping Up with the Kardashians» premiere på TV-kanalen E!.

Kim Kardashian har rundt 260 millioner følgere på sin private Instagram-konto, mens West har 30 millioner følgere på sin Twitter-konto.

Kulturstrøm

 • Meir «The Simpsons»

  Det blir minst 2 sesongar til av animasjonsserien «The Simpsons». Det skriv Variety. Serien er alt den som har gått lengst på amerikansk tv, sidan første sesong i 1989. Episode 700 vil bli vist 21. mars.

  TV SIMPSONS
  Foto: AP
 • Google endrer annonsesystemet sitt

  Google slutter å selge annonser basert på teknologi som sporer brukeres nettbruk. De vil heller ta i bruk et nytt system for målrettede annonser, som ikke bruker «cookies», og det nye systemet vil testes på nettleseren Chrome i mars, opplyser Google.

 • Dolly Parton ga penger til vaksine

  Dolly Parton delte bilde av seg selv i sosiale medier når hun får covid-19-vaksinen, og fleipet med at hun "fikk smake sin egen medisin". 75-åringen var blant dem som bidro til å finansiere utviklingen av Moderna-vaksinen. Hun la også ut en video med en oppfordring til sine millioner av følgere i sosiale meder om å ta vaksinen om de kunne.

  Laster Twitter-innhold