NRK Meny
Normal

Kaster stein for Madonna

Madonna fikk støtte fra uventet hold da hun igjen besøkte Malawi.

En gruppe ungdommer i Malawi
Foto: SIPHIWE SIBEKO / REUTERS

 

Madonna, adoptivsønnen David Banda og den biologiske datteren datteren Lourdes i Malawi.
Foto: STRINGER / AFP

Les også: Ny adopsjon for Madonna?

Se Nett-tv: Delte meninger om Madonnas adopsjon

Se Nett-tv: Madonna får kritikk

Alt om Madonna!

En gruppe ungdommer kastet steiner mot pressefolkene da Madonna besøkte et barnehjem i Malawi.

Episoden skjedde da Madonna og adoptivsønnen David Banda besøkte barnehjemmet der hun først fant gutten i fjor høst.

Møtte motstand

En klynge journalister som var til stede da popstjernen ankom barnehjemmet, møtte motstand fra en gruppe tenåringer i svarte og gule skoleuniformer. For å beskytte popstjernen og hennes barn, dannet ungdommene en ring rundt pressefolkene og hindret dem i å nærme seg barnehjemmet.

Madonna, kledd i afrikansk omslagsskjørt og knehøye boots, roet etter hvert situasjonen. Hun inviterte journalistene inn og lot seg fotografere sammen med sin niårige datter Lourdes og ettåringen David. 

Rykter benektes

Hardnakkede rykter vil ha det til at hun skal adoptere nok et malawisk barn, og at hun i sin tid lovet Davids bestemor at han skulle få en søster fra sitt eget land. Dette er imidlertid benektet av Madonnas talskvinne Liz Rosenberg, som hevder popstjernen kun er i landet for å drive hjelpearbeid.

Ifølge Rosenberg skal Madonna etablere en klinikk i landsbyen Gumulira.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Se NRKs dokumentar om Pushwagner

    I 2008 fikk Pushwagner mer enn ti henvendelser fra produsenter som ville lage dokumentar om kunstneren. Mannen som hadde mistet alt, og som ingen trodde ville kunne reise seg igjen. Men i 2008 skjer det ingen trodde var mulig, Pushwagner fikk sitt internasjonale gjennombrudd. NRK-regissør Kristin Rosenløw Eeg fulgte ham gjennom dette fantastiske året.

  • Maler for åpen scene

    I hele april har ni kunstnere fra ulike steder i verden bodd sammen og hatt Galleri Ramfjord i Oslo som sitt atelier. Anledningen for kunstmønstringa er galleriets 20-årsjubileum, forteller innehaver og daglig leder Elisabeth Ramfjord. I galleriets åpningstid kan besøkene kan se kunstnerne i arbeid, og resultatene kan sees i utstilling fra 5.–20. mai.(NTB)

    Laster Instagram-innhold