NRK Meny
Normal

Justin Bieber siktet for overfall igjen

Det kanadiske tenåringsidolet Justin Bieber er i hardt vær igjen. Etter en hendelse sist helg er han siktet for farlig kjøring og overfall.

Tenåringsidolet Justin Bieber.

Justin Bieber er siktet for farlig kjøring og overfall etter hendelser i hjembyen Stratford i Canada i helgen.

Foto: Mark J. Terrill / Ap

Hendelsene skjedde i nærheten av Biebers hjemby Stratford i Ontario. Han var der for å besøke familien sammen med venninnen Selena Gomez.

Politisjefen i Ontario, Kees Wijnands, opplyser til AFP at Biebers firehjulstrekker kolliderte med en minivan, og at Bieber deretter kom i «fysisk krangel» med den andre føreren. Ingen av dem skal ha blitt skadd verken i sammenstøtet eller i tumultene etterpå.

– Sammenstøt med paparazzi

Lokale medier har meldt at Biebers bil skal ha tatt en sving før sammenstøtet, mens den andre bilen fulgte etter.

Justin Bieber ble anholdt av politiet, men ble sluppet fri etter kort tid. Men han må stille i retten i Stratford 29. september.

Biebers advokat Brian Greenspan sier følgende i en e-post til nyhetsbyrået Reuters:

– Justin Biebers og Selena Gomez' fredelige helgetur til Stratford denne helgen ble uheldigvis ødelagt av en paparazzi. Dette har beklageligvis ført til en siktelse for farlig kjøring og overfall.

Kurs i sinnemestring

Justin Bieber har vært i konflikt med loven flere ganger den siste tiden. Sist måned sa han seg skyldig i farlig kjøring og å motsette seg arrest i forbindelse med et drag-racing-arrangement i Florida.

I Juli ble han dømt til to års betinget fengsel for å ha Justin Bieber dømt til samfunnstjeneste . Han ble også dømt til å gjøre samfunnstjeneste og til å delta i et program for å lære å hanskes med sinnet sitt.

I tillegg måtte han betale rundt 500.000 kroner for reparasjon av huset til naboen.

Bieber må også møte i retten i Toronto etter beskyldninger om at han gikk til angrep på en limousin-sjåfør i fjor.

LES OGSÅ: Justin Bieber i bilulykke etter paparazzijakt

LES OGSÅ: Biebers rettshøring utsatt

LES OGSÅ: Justin Bieber sier seg skyldig i uaktsom kjøring

Kulturstrøm

  • Bergman-bok gis ut etter ni år

    Biografien om Ingmar Bergman, skrevet av regissørens husholderske Anita Haglöf, gis ut – ni år etter at den opprinnelig planlagte utgivelsen ble stoppet. Boken, kalt «Jag var Ingmar Bergmans hushållerska», kommer i november, melder TT. Da den ble stoppet i 2009, var det fordi boken ble «for personlig» for Haglöf, som var den som valgte å stoppe utgivelsen. Men nå har husholdersken, som jobbet for filmregissøren i åtte år fra 1995, ombestemt seg og gir den ut likevel i Bergmanåret, der man feirer 100-årsjubileet for hans fødsel.

    FILES-SWEDEN-FILM-THEATRE
    Foto: BONNIERS HYLEN / AFP
  • Tons of Rock flytter

    Tons of Rock flytter fra Halden til Oslo. Det melder festivalledelsen i en pressemelding. Festivalen skal nå holdes på Ekebergsletta.