Justin Bieber siktet for overfall igjen

Det kanadiske tenåringsidolet Justin Bieber er i hardt vær igjen. Etter en hendelse sist helg er han siktet for farlig kjøring og overfall.

Tenåringsidolet Justin Bieber.

Justin Bieber er siktet for farlig kjøring og overfall etter hendelser i hjembyen Stratford i Canada i helgen.

Foto: Mark J. Terrill / Ap

Hendelsene skjedde i nærheten av Biebers hjemby Stratford i Ontario. Han var der for å besøke familien sammen med venninnen Selena Gomez.

Politisjefen i Ontario, Kees Wijnands, opplyser til AFP at Biebers firehjulstrekker kolliderte med en minivan, og at Bieber deretter kom i «fysisk krangel» med den andre føreren. Ingen av dem skal ha blitt skadd verken i sammenstøtet eller i tumultene etterpå.

– Sammenstøt med paparazzi

Lokale medier har meldt at Biebers bil skal ha tatt en sving før sammenstøtet, mens den andre bilen fulgte etter.

Justin Bieber ble anholdt av politiet, men ble sluppet fri etter kort tid. Men han må stille i retten i Stratford 29. september.

Biebers advokat Brian Greenspan sier følgende i en e-post til nyhetsbyrået Reuters:

– Justin Biebers og Selena Gomez' fredelige helgetur til Stratford denne helgen ble uheldigvis ødelagt av en paparazzi. Dette har beklageligvis ført til en siktelse for farlig kjøring og overfall.

Kurs i sinnemestring

Justin Bieber har vært i konflikt med loven flere ganger den siste tiden. Sist måned sa han seg skyldig i farlig kjøring og å motsette seg arrest i forbindelse med et drag-racing-arrangement i Florida.

I Juli ble han dømt til to års betinget fengsel for å ha Justin Bieber dømt til samfunnstjeneste . Han ble også dømt til å gjøre samfunnstjeneste og til å delta i et program for å lære å hanskes med sinnet sitt.

I tillegg måtte han betale rundt 500.000 kroner for reparasjon av huset til naboen.

Bieber må også møte i retten i Toronto etter beskyldninger om at han gikk til angrep på en limousin-sjåfør i fjor.

LES OGSÅ: Justin Bieber i bilulykke etter paparazzijakt

LES OGSÅ: Biebers rettshøring utsatt

LES OGSÅ: Justin Bieber sier seg skyldig i uaktsom kjøring

Kulturstrøm

 • 59 millioner til konserter

  Kulturrådet har fordelt pengene til 129 ensembler, utøvere og grupper over hele landet. Alle musikksjangre er representert. Tilskuddet skal gå til å holde 2500 konserter i år og de neste to årene. Blant dem som får penger er Karl Seglem, som får 120 000 kroner til barneprosjektet «Monsterjazz».

  Karl Seglem
  Foto: Ådne Dyrnesli
 • Operasensur i Russland

  Alban Bergs opera «Lulu» fra 1937 er for komplisert for publikum. Det mener kulturministeren i Perm-regionen i Russland. Perm-operaen får derfor ikke penger til den planlagte produksjonen. Operaens seksualiserte handling har gjennom tiden vært sterk kost for den borgerlige moral. (classicalmusicnews.ru)

  Fra Lulu
 • To norske serie-nominasjoner

  TV-seriene «Lykkeland» (bildet) og «Kielergata» er nominert til Nordisk Film & TV Fonds pris for beste TV-dramamanus under filmfestivalen i Göteborg. Dette er tredje gang prisen på 200.000 kroner deles ut. Vinner utropes 30. januar. Norge vant med «Nobel» i 2017.

  Linedance i Lykkeland
  Foto: Maipo Film/NRK