NRK Meny
Normal

Justin Bieber: – Jeg vil at min karriere skal være bærekraftig

I et Instagram-innlegg forteller Justin Bieber åpenhjertig hvorfor han i slutten av juli valgte å avlyse 14 av konsertene i verdensturneen «Purpose».

Justin Bieber Stavanger

PÅ SCENEN: Justin Bieber avlyste 14 av sine konserter i slutten av juli. Her fra konserten i Stavanger tidligere i sommer.

Foto: Pål Berg Mortensen / NRK

Mange fans fikk en trist beskjed, da verdensstjernen Justin Bieber avlyste de siste 14 konsertene av sin turne. Den offisielle begrunnelsen var «uforutsette hendelser». Dette fikk fans og medier til å bekymre seg for det unge stjerneskuddet.

I en lang følelsesladet tekst på Instagram, forteller han nå om den siste tiden.

«Jeg vil at min karriere skal være bærekraftig, men jeg vil også at mitt hjerte og min sjel skal være bærekraftig.»

Bieber beskriver i innlegget en periode hvor han har latt brutte relasjoner styre livet, sammen med bitterhet, frykt og sjalusi.

«Jeg skal ikke skamme meg over mine feil. Jeg ønsker å være en mann som lærer av dem og vokser på dem», skriver han i innlegget.

Den unge stjernen har vært innblandet i mange oppsiktsvekkende hendelser i løpet av den siste tiden.

I slutten av juli var han innblandet i en ulykke, hvor han kjørte på en paparazzifotograf, og fikk forbud mot å holde konsert i Kina.

«Jeg er veldig klar over at jeg aldri kommer til å bli perfekt, og at jeg kommer til å fortsette å gjøre feil i fremtiden. Men det jeg ikke skal gjøre, er å la fortiden diktere fremtiden min.»

Laster Instagram-innhold

Kulturstrøm

 • The Kids gjør comeback

  Popgruppa The Kids gjør comeback i januar 2019, 40 år etter oppstarten i 1979. Bandet med Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne i spissen hadde sin største hit med «Forelska i lærer'n». Nå skal de spille konsert igjen under Åre Live.

  Nylig gjenforente The Kids gjesta Nitimen fredag.
  Foto: Ola Nymo Trulsen / NRK
 • Gir ut bok om DAB-prosessen

  Knapt ett år etter at DAB tok over for det riksdekkende FM-nettet, gir PAX forlag ut en bok om prosessen. Boka er skrevet av journalist og forfatter Thor Viksveen, og tar ifølge forlaget for seg hvordan NRK og P4 tok grep om prosessen fra første dag, og om politikere som ikke skjønte hva de var med på. (NTB)

  DAB radio.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Aamot-statuetten til Iram Haq

  Regissør, skuespiller og manusforfatter Iram Haq (42) er tildelt Film & Kinos ærespris: Aamot-statuetten. Prisen er bransjeorganisasjonens høyeste utmerkelse innen norsk film og kinobransje eller norsk filmproduksjon.

  Iram Haq
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix