NRK Meny
Normal

Justin Bieber: – Jeg vil at min karriere skal være bærekraftig

I et Instagram-innlegg forteller Justin Bieber åpenhjertig hvorfor han i slutten av juli valgte å avlyse 14 av konsertene i verdensturneen «Purpose».

Justin Bieber Stavanger

PÅ SCENEN: Justin Bieber avlyste 14 av sine konserter i slutten av juli. Her fra konserten i Stavanger tidligere i sommer.

Foto: Pål Berg Mortensen / NRK

Mange fans fikk en trist beskjed, da verdensstjernen Justin Bieber avlyste de siste 14 konsertene av sin turne. Den offisielle begrunnelsen var «uforutsette hendelser». Dette fikk fans og medier til å bekymre seg for det unge stjerneskuddet.

I en lang følelsesladet tekst på Instagram, forteller han nå om den siste tiden.

«Jeg vil at min karriere skal være bærekraftig, men jeg vil også at mitt hjerte og min sjel skal være bærekraftig.»

Bieber beskriver i innlegget en periode hvor han har latt brutte relasjoner styre livet, sammen med bitterhet, frykt og sjalusi.

«Jeg skal ikke skamme meg over mine feil. Jeg ønsker å være en mann som lærer av dem og vokser på dem», skriver han i innlegget.

Den unge stjernen har vært innblandet i mange oppsiktsvekkende hendelser i løpet av den siste tiden.

I slutten av juli var han innblandet i en ulykke, hvor han kjørte på en paparazzifotograf, og fikk forbud mot å holde konsert i Kina.

«Jeg er veldig klar over at jeg aldri kommer til å bli perfekt, og at jeg kommer til å fortsette å gjøre feil i fremtiden. Men det jeg ikke skal gjøre, er å la fortiden diktere fremtiden min.»

Laster Instagram-innhold

Kulturstrøm

 • Kagge Forlag henter Fotland

  Forlaget melder at de har fått en ny redaktør på plass: Maiken Grønning Fotland. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Magasinet. Forlaget melder at de har fått inn en redaktør med teft for ideer – og evne til å sette dem ut i livet (NTB).

 • "Ny" Guns N' Roses-video fra 1989

  I 1989 spilte Guns N' Roses inn en musikkvideo til låten «It's So Easy» på nattklubben Cathouse i Los Angeles. Videoen ble aldri sluppet, i stedet ble den liggende i et skap i nesten 30 år. Men nå er den altså å se i en digitalt restaurert versjon på Apple Music, melder Billboard. Slippet av den ukjente musikkvideoen inngår i feiringen av bandets nyutgave av debutalbumet «Appetite for Destruction» fra 1987, skriver TT (NTB).

  Guns N' Roses
 • Sony kjøper EMI

  Japanske Sony kjøper musikkforlaget EMI for drøyt 15 milliarder kroner og sikrer seg dermed rettighetene til noen av verdens mest populære band og artister. I henhold til avtalen verdsettes EMI Music Publishing til drøyt 38 milliarder kroner (NTB).