Normal

Justin Bieber kommer til Norge

NRK får bekreftet fra flere hold at Justin Bieber kommer til å spille i Norge i løpet av noen uker.

Justin Bieber

SUPERSTJERNE: Det er vanskelig å argumentere mot at Justin Bieber er verdens største popstjerne, til tross for at trykket rundt kanadieren har dalt litt det siste året.

Foto: RICARDO ROJAS / Reuters

NRK erfarer at verdens største popstjerne kommer til Norge i løpet av høsten.

Kanadieren ligger for øyeblikket på andreplass på Billboard-lista med sin nye singel «What Do You Mean». Han slipper sitt nye album «Purpose» 13. november.

Bieber har spilt konsert i Norge to ganger før.

Den første gangen ble Oslo totalt snudd på hodet da popstjernen spilte på Operataket med veldig kort forvarsel.

Da Bieber kom tilbake i 2013 måtte arrangøren av konserten i Oslo ut med fem millioner kroner for sikkerhetsopplegget under tre konserter.

Det hersker fortsatt usikkerhet rundt hvor han skal opptre, og om det vil bli mulig for publikum å kjøpe billetter.

Universal Music ønsker ikke å kommentere nyheten.

Den kanadiske popstjernen Justin Bieber holdt gratiskonsert på Operataket i Oslo 30. mai. Det gikk ikke helt etter arrangørenes plan.

Video fra da Justin Bieber snudde Oslo på hodet i 2012.

Are befinner seg i sentrum av det totale kaoset som oppstår, når tenåringsidolet Justin Bieber inntar hovedstaden. Hvordan kan det ha seg at enkelte mennesker nærmest blir dyrket som guder? Hvilken hensikt har det for de som lever seg inn i det? Programleder Are Sende Osen oppsøker miljøer og eksponerer seg for publikum. (2:6)

Kulturstrøm

 • Beskylder motehus for plagiat

  Den norske designeren Edda Gimnes beskylder det italienske luksusmerket Moschino for å ha kopiert klesdesignet fra hennes vår- og sommerkolleksjoner fra 2016 og 2017 (til venstre), skriver MinMote. Da Moschino lanserte sin nye kolleksjon under moteuken i Milano, reagerte Gimnes på at mønsteret på klærne lignet. Gimnes skal ha vist skisser av klærne til motehuset under et besøk på New York-kontoret deres sist høst. Moschino-kolleksjonen hylles av motemagasinet Vogue.

  Edda Gimnes design (til venstre) og Moscihno-design (til høyre)
  Foto: Edde Gimnes/AFP
 • Ny TV-seier for Lindmo

  Anne Lindmo har fått en knallåpning på TV-høsten. Fredag hadde hun 736.000 seere, nesten dobbelt så mange som TV 2-rivalen Fredrik Skavlan, skriver Kampanje. 736.000 seere er en økning fra forrige uke da 620.000 fikk med seg TV-programmet.

  Anne Lindmo nytt
  Foto: Julia Naglestad