NRK Meny
Normal

Jackson-bror raser mot dokumentar

Jermaine Jackson raser mot en TV-dokumentar om Conrad Murray, som skal vises bare dager etter at legen ble funnet skyldig i uaktsomt drap på lillebroren Michael.

Video Dokumentar om legen Conrad Murray

Dokumentar om legen Conrad Murray

Joe Jackson Jermaine Jackson

Joe Jackson og Jermaine Jackson forlater rettssalen etter at legen Conrad Murray ble dømt skyldig tidligere i uken.

Foto: JASON REDMOND / Reuters

I TV-programmet «Michael Jackson and The Doctor» skal Murray fortelle sin side av historien, heter det i omtalen.

På NRK1 kan du se dokumentaren i sin helhet mandag 14. november, men allerede nå kan du se et klipp fra programmet øverst i denne artikkelen.

Les også: Conrad Murray forteller hvorfor han ikke ringte nødtelefonen

Storebror Jackson er derimot ikke spesielt fornøyd med programmet, og går i dag kraftig ut mot den drapsdømte legen.

Han kaller Murray for «en feiging» og «en løgner», og hevder at legen ikke burde få lov til å komme med sine synspunkter nå som han er funnet skyldig.

Les også: Jubel da drapsdommen falt

Mener det er latterlig

Murray dømt for uaktsomt drap

Legen Conrad Murray får i en egen dokumentar fortelle sin versjon av Michael Jackson-historien.

Foto: Nyhetspiller

– Alt han sier er i realiteten irrelevant. Han hadde sin sjanse til å stå frem i retten. Dette må være for penger, han må ha fått store summer for å gjøre dette, sier Jermaine Jackson til CNN-programlederen Piers Morgan.

– Jeg kan knapt tro at mens vi var i retten og ventet på en dom, stilte han opp for å lage en dokumentar. Det er latterlig, mener storebroren.

Les også: Kan være ute om tre-fire måneder

Derimot synes Jermaine Jackson ikke at det gjør noe at han selv skriver bok om sin avdøde bror – noe han allerede er kritisert for. Boken skal hete «You Are Not Alone: Michael, Through A Brother's Eyes».

– Jeg kan ikke tro at jeg fikk gjennomgå for å skrive en bok som tar for seg sannheten. Jeg stoppet før rettssaken og dommen, sier Jackson.

Kulturstrøm

  • Madonna sørger over Avicii

    Tragisk, skriver popstjernen Madonna om den svenske DJ-en Aviciis død. De to samarbeidet om flere musikkprosjekter. Madonna delte et bilde av de to på sin Instagram-konto fredag kveld.

    Laster Instagram-innhold
  • To album fra Kanye West

    Kanye West kommer med to album i løpet av våren. Det kunngjorde artisten på Twitter noen dager etter at han twitret for første gang på snart ett år. Grammy-vinneren sier det første albummet består av åtte låter og kommer 1.juni. Det andre er et samarbeide med Kid Cudi, og gis ut en uke senere. West sier han også jobber videre med en filosofibok, som han har live-twitret på kontoen sin de siste dagene.

    Laster Twitter-innhold