NRK Meny
Normal

Her står Kygo med Jimmy Fallon

Kyrre Gørvell-Dahll (24), bedre kjent som Kygo, opptrådte på et av USAs største talkshow i natt.

Kygo med Jimmy Fallon

KYGO MED FALLON: Etter å ha gitt bergenseren en god klem, viste Fallon fram singelen til «Stole The Show» for alle seerne sine.

Foto: Skjermdump/NBC/The Tonight Show

Han har nylig opptrådt på Ellen DeGeneres-show i LA og prydet forsiden til Billboard sitt musikkmagasin.

I natt, norsk tid, var Kyrre Gørvell-Dahll (24) innom New York for å spre sine tropiske vibber hos Jimmy Fallons «The Tonight Show».

Hvordan det gikk kan du se her.

Spilte med fullt band

På scenen framfører Kygo hiten «Stole The Show» sammen med sanger Parson James og dessuten fullt band, med blant annet en dedikert panfløyte-spiller for å replikere hans signaturlyd.

I forkant annonserte han i sosiale medier at versjonen de skulle opptre av låta kom til å være ekstra spesiell.

I samme episode sitter «House of Cards»-skuespiller Kevin Spacey, samt Microsoft-grunnlegger Bill Gates og hans kone Melinda i gjestestolene.

Laster Instagram-innhold

I verdensklassen på streaming

Siden Kygo ble for alvor lagt merke til i 2013 med hans remiks av britiske Ed Sheerans «I See Fire», har han rukket å bli blant de mest streamede artistene i verden.

Under showet påpekte Fallon selv at Kygo er den artisten i historien som kjappest har nådd én milliard streams på Spotify.

Per nå har han 18 millioner månedlige lyttere på Spotify, som gjør ham til den 12. mest spilte artisten på tjenesten deres. Til sammenligning sitter Justin Bieber på førsteplassen med 31,6 millioner månedlige lyttere på tjenesten.

Ble Årets Spelleman

Tidligere i år kunne Kygo ta imot prisen for Årets Spellemann, delt ut av Nico & Vinz mens han var på tur i USA.

I tillegg til å ha opptrådt på Nobelkonserten i desember, presterte bergenseren også å headline en egen konsert i Brooklyns Barclays Center med en kapasitet på 19 000 mennesker.

Kulturstrøm

  • Malte Skei Grande på Listhaug-vegg

    Natt til onsdag kom et nytt gatekunstverk opp på stedet i Bergen der bildet av Sylvi Listhaug hang. Denne gang av kulturminister Trine Skei Grande (V). Det er ikke den samme gatekunstneren som står bak, skriver Bergens Tidende.

  • Stanser Nobel-senter

    En svensk domstol setter foten ned for den planlagte byggingen av det som skulle bli Nobelstiftelsens nye storstue på Blasieholmen i Stockholm. Miljødomstolen mener uerstattelige kulturhistoriske verdier ville gått tapt dersom byggeprosjektet hadde blitt gjennomført (NTB).