Hopp til innhold

Ti podkaster fra underholdningsuniverset

Er du lei av podkastene du lytter til? Eller har du lyst til å oppdage noe nytt? Her er et knippe podkaster fra underholdningsuniverset til NRK.

Bingen Historier fra bygda Seriebilde

Bingen er NRKs nyeste podkast.

Se om du finner noe uoppdaget:

null
Spiller nå
Bingen 00:53
Neste

Bingen

Kåre Magnus Bergh og barndomskompisene Stian A. Eriksen og Kristian Møller Johansen samler på de morsomste, groveste og mest overraskende historiene fra Bygde-Norge. Historien om John Emil, ei trehytte, en slu landhandler og pornobladet med overraskelsen i kan du høre i første episode av Bingen.

Med All Respekt

Med All Respekt-gutta diskuterer verden og aktuelle, nære hendelser usensurert. Gjengen består av en inder, en pakistaner, en kurder og en engstelig hvit cis-mann med dialekt, som har kjent hverandre lenge nok til at de ikke trenger å ta høflighetshensyn. Det skal ingen beskylde dem for.

Lindmo og Co.

Kvalitetsfjas om hverdagslivets små, knøttsmå og mikroskopiske hendelser. Podkasten til Anne Lindmo, Halvor Haugen og Rune Norum Engelsøy kommer en gang i uken.

Lindmo og Co

Kvalitetsfjas med Lindmo og Co.

XL

XL er en podkast som trakasserer menigmann under mottoet: «Man sparker der man kan». Programledere er Linn Skåber og Espen Thoresen. Sistnevnte legger lite imellom når han tramper inn i komfortsonen.

Lørdagsrådet

Problembasert underholdning med Live Nelvik og tre (mer eller mindre) kvalifiserte rådgivere. Lurer du på om du skal gjøre det slutt, er naboen din en tyrann eller er du håpløst forelsket? Vi skal prøve å gi deg gode råd.

Berrum & Beyer snakker om greier

Hør podkasten der Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen snakker om sitt liv i form av opplevelser, erfaringer og tanker. Hver gang har de en aktuell greie som diskuteres, oftest en nyhetssak. Det hele avsluttes med «andres greier» hvor de får inn tanker fra lytter. To venner som ser etter én til, nemlig deg som lytter.

Komikere i dagslys, Martin Beyer Olsen og Lars Berrum

Komikere i dagslys, Martin Beyer Olsen og Lars Berrum.

Foto: Ragnhild Laukholm Sandvik

The Kåss Furuseths

Der er det alltid ledige plasser rundt bordet, for de vil utvide med kjente gjester og lyttere. Alle burde ha en familie, nå er The Kåss Furuseths din. Søstrene Else og Cecilie Ramona Kåss Furuseth er podkastens programledere.

Dynga

Martin Lepperød, Jonis Josef og Henrik Farley er endelig tilbake.

– Dette er podkasten for alle søppelmennesker der ute, hvor de tre mest søplete menneskene skal samle flokken igjen. Podkasten skal gi deg muligheten til å flykte fra virkeligheten og være noe du kan kose deg med.

Stemningsbilde av Dynga

Dynga – trioen med ny podkast.

Foto: Kim Erlandsen / NRK

Skittprat med Jens og Isak

Har du savnet en podkast som handler om tur, jakt, damer og annet «skittprat»? Da er podkasten «Skitprat med Jens og Isak» midt i blinken for deg.

Are og Odin

En bygutt og en sauebonde bygger bro mellom rurale og urbane strøk. Og godt er det, for verden er om mulig enda galere enn før. Klodens befolkning trenger noen som minner oss på at vi må være snille og greie med hverandre. Are og Odin tar gledelig på seg den jobben, samtidig som de kjekler og styrer og kauker og synger underveis.

Kulturstrøm

  • Girl in Red med historisk milepæl

    Ho er den første norske kvinnelege artisten som har fått éin milliard strøymingar på ein song på strøymetenesta Spotify.

    Det er låten «we fell in love in october» som har bikka éin milliard, ifølgje VG. Låten blei gjeve ut i 2018.

    Marie Ulven Ringheim, som ho eigentleg heiter, seier til avisa at ho synest det er veldig gøy at ei låt som ho har skrive, produsert, miksa og mastra har resonnert så mykje.

    Girl in Red
    Foto: ANNA KURTH / AFP
  • «Victoria må dø» vant publikumspris

    Den norske filmen «Victoria må dø» vant publikumsprisen under årets Barnefilmfestival i Kristiansand.

    «Mounted Games» av Karen Houge vant årets pitchekonkurranse og «Smerteterskel» stakk av med prisen for beste kortfilm.

    Festivalsjef Cathrine Sordal forteller i en pressemelding at det har blitt vist 83 filmer fra 42 land under årets festival.

    Barnefilmfestivalen har i år delt ut 10 ulike filmpriser. Her kan du lese om alle vinnerne.

  • Aaron Sorkin skriv «The Social Network»-oppfølgar

    Aaron Sorkin held på med eit manus til det han kallar «ein slags The Social Network-oppfølgar», fordi han meiner Facebook har skulda for storminga av Kongressen i USA 6. januar 2021.

    Det sa Sorkin under ei direktesending av podkasten «The Town». Han vil derimot ikkje seia kvifor han meiner Facebook står bak storminga.

    Sorkin fekk ein Oscar for manuset til dramafilmen The Social Network frå 2010, regissert av David Fincher. Filmen tek for seg oppstarten av Facebook.

    Sorkin har tidlegare sagt at han ønsker å skriva ein oppfølgar som utforskar «den mørke sida» av Facebook, særleg dersom Fincher vil regissere.

    Aaron Sorkin
    Foto: GARY HERSHORN / Reuters