Hopp til innhold

Stor mann på liten skjerm

God of War: Chains of Olympus høster like mange lovord som forgjengerne.

God of War: Chains of Olympus
Foto: playstation.com

Nå er lilleputtversjonen av vår helt Kratos kommet i bærbart format, og han er definitivt ikke blitt svakere siden sist.

Mer bakhistorie

Historien i Chains of Olympus er satt ti år før det første God of War spillet, og vi får vite mer om bakgrunnen til Kratos. Han blir sendt av gudene for å forsvare byen Attica mot de persiske styrkene som invaderer landet.

Se videoanmeldelse her

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Vakkert

God of War II som kom til Playstation 2 viste oss at det fortsatt var mulig å presse strålende grafikk ut fra en litt utdatert maskin. God of War: Chains of Olympus viser oss at det også er mulig å presse grensene på bærbar grafikk.

Du bruker fortsatt Kratos’ kjettingsverd, og nye kombinasjoner og avsluttninger får du låst opp underveis som du kommer deg igjennom spillet.

En utfordring

Spillet er utfordrende og er definitivt ikke for lett. Jeg syns det er et stort pluss, for skal du først være en halvgud så burde du kunne ta i mot en utfordring.

Har du PSP så burde du ha God of War. Chains of Olympus.

Kulturstrøm

 • Deler av Twitters kildekode lekket på nettet

  Utdrag av Twitters kildekode har blitt lekket på nettet, og det Elon Musk-eide selskapet leter nå etter den ansvarlige.

  Ifølge et rettsdokument ble deler av kildekoden lagt ut på den Microsoft-eide plattformen Github. Den brukes for deling av kode for programvareutvikling.

  Det skriver The New York Times.

  Kildekoden ble postet av en bruker som kalte seg «FreeSpeechEnthusiast». Ifølge Github ble koden fjernet fredag på forespørsel fra Twitter.

  Nå har Twitter bedt en domstol i California om å gi informasjon som kan identifisere personen bak «FreeSpeechEnthusiast», ifølge dokumentet som ble levert domstolen 24. mars.

  Github har ikke svart på Reuters' spørsmål om hvorvidt de har gitt Twitter denne informasjonen. Twitter har heller ikke svart på en forespørsel om kommentar. (NTB)