NRK Meny
Normal

Flere Spears-flauser

Det var en tøff helg for Britney Spears - på flere måter.

Britney Spears

Britney Spears synger etter playback og misliker flyseter uten lær.

Foto: Miguel Riopa / Scanpix/AFP

Billettkjøpere billetter

Noen av de heldige som fikk billetter til Britney Spears' konsert på House of Blues. Etterpå var de nok ikke like imponert.

Foto: Joe Burbank / AP

Les også: Britney tilstår alt

Alt om Britney Spears!

Teknikken sviktet Britney Spears under en opptreden i Florida sist lørdag.Under konserten gjorde nemlig lydopptaket et hopp og avslørte at popstjernen mimer seg tilbake til et comeback.

Sprang til unnsetning

Spears gjorde sin femte forestilling i House of Blues-konsertserien hun for tiden er i gang med, denne gang i Orlando, da uhellet skjedde.Britney så beskjemmet vekk mens teknikerne sprang til unnsetning for å få opptaket på rett spor igjen.

Popartisten og hennes dansere gikk på scenen klokka 21.30 lokal tid og opptrådte for et utsolgt hus.

Og det stopper ikke med det. Kvelden før nektet Britney Spears nemlig å ta ruteflyet hun hadde gått om bord i, fordi det ikke hadde seter av lær.

Flippet helt ut

Den hardt prøvede Britney skulle fredag kveld fly fra Los Angeles til Miami. Men så viste det seg at flyet fra United Airlines ikke hadde seter av lær, og det fikk henne til å flippe helt ut.

- Jeg ønsker ikke å fly med dette flyet. Det har ikke lærseter, skal Britney ha erklært vel om bord på ruteflyet, ifølge en av de andre passasjerene. Deretter krevde hun at flykapteinen slapp henne av, bare noen minutter før flyet skulle ta av.

Kapteinen gav til slutt opp og slapp Britney Spears av flyet der det allerede stod på rullebanen - til stor irritasjon fra de andre passasjerene.

Ba om unnskyldning

Deretter bad kapteinen de gjenværende om unnskyldning, og forklarte at en passasjer ønsket å gå av og at han måtte respektere ønsket.

Representanter for Britney Spears besvarte ikke henvendelser fra New York Post. Spears reiste altså fredag til Florida for å opptre på House of Blues i Orlando lørdag og i South Beach søndag.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Norges souldronning samler trådene

    I snart 20 år har Beady Belle jazzet opp det norske konsertpublikummet med musikken sin. Nå nøster Beate Slettevold Lech sammen alle sine musikalske inspirasjonstråder på en ny plate. Her ser du henne og bandet live i NRK Spillerom