Hopp til innhold

Britney tilstår alt

Britney forsøker seg på litt sarkasme - og tilstår alt!

Britney Spears
Foto: Mark J. Terrill / AP

Britney Spears
Foto: X17

Les også: Britney på rehabilitering

Les også: Bitter Britney-separasjon

Alt om Britney Spears!

Britney Spears er så lei av alt det tabloidene og den kulørte presse skriver om henne, at hun nå prøver seg med litt sarkasme - og tilstår alt.

Slår tilbake mot alle ryktene

«USA - tro alt dere leser. Jeg er gravid, fordrukken og har funnet Jesus». Det er beskjeden en svært sarkastisk og overspillende Britney Spears sendte ut fredag via nettstedet X17 . I klippet drar hun en klassisk dum blondine-aksent, og slår tilbake mot alle ryktene og pressens innblanding i hennes liv.

- Jeg er bare helt, helt sjokkert over hvor søt vår verden er, liksom. For eksempel tok jeg en titt i et av disse bladene her en dag, og de skrev at jeg var gravid igjen. Og det er jo bare sååå sant, tøyser Spears mot kamera.

- Bare såååå sant!

Spears har selv hevdet at det ikke var et rusproblem som førte henne til rehabilitering nylig, men en fødselsdepresjon. I intervjuet med X17 sier hun videre:

- Jeg så i USA Today - og man skal jo ALLTID tro på alt man leser - at jeg drikker hele tiden. Og det er bare sååå sant, det også!

Hun sender også et stikk til sin egen stab, når hun sier:

- Mitt management visste nøyaktig hva de gjorde da de sendte meg til avvenning. Det var bare helt riktig!, fortsetter Spears med eksaltert stemme - og vender to tomler opp.

I klippet på nettstedet X17 under lenken Hot Topix snakker hun også om at hun har funnet Jesus.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)