Hopp til innhold
Madonna på Valle Hovin i Oslo i 2009.
Foto: Kyrre Lien / NTB

Madonna

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP
  • Madonna syk, avlyser verdensturne

    Den amerikanske artisten Madonna (64) er innlagt på sykehus og avlyser sin planlagte verdensturne. Madonnas manager Guy Oseary skriver på Instagram at artisten har vært innlagt på intensivavdeling med en alvorlig bakterieinfeksjon, men at hun vil bli helt frisk.

    Turneen skulle startet i Vancouver i Canada i juli og inneholdt over 40 konsertsteder, blant annet i Sverige og Danmark, men ikke i Norge. Manageren sier at ny dato for verdensturneen «Celebration» vil komme snart.

  • Madonna feirer 40 år som artist med stor turné

    Superstjernen Madonna (64) skal spille slagere fra hele karrieren når hun senere i år legger ut på stor turné for å feire 40 år som artist, melder Billboard.

    Turneen beskrives som hennes største noensinne, og tirsdag ble spillestedene for turneen annonsert på artistens egne nettsider.

    64-åringen tar ikke turen til Norge, men skal blant annet spille i Stockholm og København i oktober. Totalt vil det spilt 37 konserter i Nord-Amerika og Europa.

    (NTB)

  • Madonna feirer 40 år som artist med stor turné

    Superstjernen Madonna (64) skal spille slagere fra hele karrieren når hun senere i år legger ut på stor turné for å feire 40 år som artist, melder Billboard.

    Turneen beskrives som hennes største noensinne, men ingen datoer eller spillesteder er bekreftet ennå.Det er heller ikke kjent om popikonet skal turnere i Europa.

    Madonnas første plate, som heter det samme som henne, «Madonna», ble utgitt i 1983.

    Sist hun la ut på turné var i 2019 til 2020. Det var i forbindelse med albumet «Madame X». (NTB)

    Madonna på Valle Hovin i Oslo i 2009.
    Foto: Kyrre Lien / NTB
  • Julia Garner tilbudt rollen som Madonna i ny film

    Madonnas liv skal bli film, og i følge Variety er det «Ozark»-stjernen Julia Garner (28) som har fått tilbudet om å spille popdronningen.

    Garner ble verdenskjent etter å ha portrettert bedrageren Anna Sorokin i Netflix-serien «Inventing Anna», som i fjor skaffet strømmetjenesten nye seerrekorder.

    I følge Hollywood Reporter har kandidatene for hovedrollen de siste månedene vært gjennom en krevende utvelgingsprosess, med timelange treningsøkter under ledelse av Madonnas koreograf.

    Filmen, som produseres av Universal Pictures, skal gi et innblikk i Madonnas unge år og hennes sensasjonelle kometkarriere. Den biografiske filmen skal regisseres av ingen ringere enn Madonna selv.

    Julia Garner
    Foto: ANGELA WEISS / AFP

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no